Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Συλλήψεις στο Φανό για κλοπές μοτοσικλετών

Συνελήφθη τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου στο Φανό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου και της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, 24χρονος ημεδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Συγκεκριμένα, από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου, δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία είχε κλαπεί την 03-07-2013. Στη συνέχεια, κατόπιν αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς είχε αγοράσει τη μοτοσικλέτα από 22χρονο ημεδαπό άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Παράλληλα, το βράδυ του Σαββάτου και πάλι στο Φανό, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου και της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, 52χρονος ημεδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Συγκεκριμένα, από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 52χρονου, εξαρτήματα – μέρη (εξάτμιση, φανάρι, κινητήρας κ.α.) δίκυκλης μοτοσικλέτας, η οποία είχε κλαπεί την 24-07-2013.
Τα μέρη και ο κινητήρας της δίκυκλης μοτοσικλέτας κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.