Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Γ. Αντωνιάδης: «Κινδυνεύει η τηλεθέρμανση της Φλώρινας»

Το φόβο του πως η τηλεθέρμανση της Φλώρινας θα κινδυνέψει, εξαιτίας της απόφασης των ενεργειακών δήμων να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της υπουργικής απόφασης για τον τοπικό πόρο, εξέφρασε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Αντωνιάδης σε συνέντευξη Τύπου.
Παράλληλα τόνισε πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος και του «παγώματος» του τοπικού πόρου ίσως κινδυνέψει και η χρηματοδότηση της τηλεθέρμανσης του Αμυνταίου, αλλά και άλλα μεγάλα έργα τα επόμενα 2-3 κρίσιμα χρόνια. Γι’ αυτό ζήτησε να υπάρξει άμεσα συνεργία μεταξύ της Περιφέρειας και των ενεργειακών δήμων.
Αφορμή για τη συνέντευξη αποτέλεσε η εκλογή του κ. Αντωνιάδη στη θέση του πρόεδρου της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, αντικαθιστώντας τον Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, η έδρα του οργάνου αυτού θα είναι ουσιαστικά η Φλώρινα και τυπικά η Αθήνα, ενώ στόχος του είναι η διεθνοποίηση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Ακόμα, ο κ. Αντωνιάδης μίλησε για το δρόμο Φλώρινα – Πτολεμαίδα, τονίζοντας πως αν δεν ξεκινήσει άμεσα η μελέτη τότε το έργο θα κινδυνέψει.
Δείτε στο παρακάτω τι δήλωσε ακόμα για το σχέδιο «Αθηνά» και τα ενεργειακά θέματα της Π.Ε. Φλώρινας:

1 σχόλιο:

  1. Τι έχει να πει ο Δήμαρχος μας ο. κ. Βοσκόπουλος;
    Από τη μία μας τάζει τηλεθέρμανση για το 2015 και από την άλλη προβαίνει σε ενέργειες (βλ. ασφαλιστικά μέτρα για τον τοπικό πόρο) που θέτουν την τηλεθέρμανση σε κίνδυνο.
    Υπήρξε λαλίστατος ο Δήμαρχος για την τηλεθέρμανση δίνοντας 2 πανηγυρικές συνεντεύξεις τύπου.
    Τώτα τι έχει να μας πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.