Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΟΧ Φλώρινας γιορτάζει

Ο ΣΟΧ έχει επετειακή γιορτή. Από το 1933 έως το 2013 συμπληρώνει 80 χρόνια αφιλοκερδούς προσφοράς στον αθλητισμό και τα κοινωνικά δρώμενα της πόλης και του Νομού. Είναι ο Σύλλογος που μέσα στον κρύο χειμώνα της περιοχής, δίνει ζωή στην πόλη, τονώνει την ζήτηση στην τοπική αγορά, με την διοργάνωση αγώνων.
Ο Σύλλογος μας στηρίζεται στην ανιδιοτέλεια των μελών του και την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων του. Η πολύπλευρη δράση του ΣΟΧ και η αποτελεσματικότητα του οφείλεται στην συσσωρεμένη εμπειρία και δράση. Το όνομα της Φλώρινας είναι γνωστό στον αθλητικό κόσμο της Ελλάδας και της Ευρώπης και όχι μόνο με την συμμετοχή των αθλητών του στην Εθνική Ομάδα Ελλάδος.
Το ΔΣ κατανοώντας την οικονομική κρίση της Ελληνικής κοινωνίας και ακόμα περισσότερο της τοπικής, δεν θέλει να στερήσει από τα παιδιά της Φλώρινας το δικαίωμα στον αθλητισμό και την διασκέδαση στο χιόνι, που απλόχερα μας προσφέρει ο Θεός.
Εμείς δίνουμε το δικαίωμα σε όλα τα παιδιά του νομού να έρθουν με τον ΣΟΧ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας, για ΣΚΙ (Κατάβαση – Δρόμοι Αντοχής) - Snowboard με την καθοδήγηση των 7 έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών του Συλλόγου μας, με Συνδρομή για όλη την περίοδο 175 €.
(30 Μεταβάσεις με τουριστικό λεωφορείο στο Χιονοδρομικό, Χρήση Lift, Ασφάλεια Αθλητών μέσω Ομοσπονδίας (ΕΟΧ), Εκμάθηση).

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τα 80 χρόνια του ΣΟΧ .

Γραφεία Συλλόγου (Δευτέρα-Τετάρτη – Παρασκευή ώρες 7-9. Τηλ. 29939 – 6972835469 )

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

1 σχόλιο:

  1. 80 χρόνια Σ.Ο.Χ. !! Να του ευχηθούμε να τα 100στίσει (???)...κοντά είναι τα 100 ...γι αυτό και η ιστορία του μεγάλη!! Να τα χιλιάσει λοιπόν!! Σωστή και η απόφαση του ΔΣ να μειώσει την ετήσια συνδρομή στα 175€. Δείχνει ότι αφουγκράζεται την αγωνία των οικογενειών να μπορέσουν να τα φέρουν όλα εις πέρας σε τόσο δύσκολες εποχές, χωρίς μάλιστα να στερήσουν από τα παιδιά τη χαρά του χιονιού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.