Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ξεκάθαρη αδικία του Φιλυριακού

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Γυναικείου Πρωταθλήματος μεταξύ του Φιλυριακού και των Τρικάλων 2011. Η αναμέτρηση άφησε στον Φιλυριακό ένα αίσθημα αδικίας, αγανάκτησης και πίκρας. Υπάρχουν έντονα παράπονα του Φιλυριακού για τις διαιτητικές αποφάσεις στη διάρκεια του αγώνα, όπως φάουλ που δε δόθηκαν, κάρτες που δε δόθηκαν, 3λεπτη αναίτια καθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο και, κυρίως, ο μη καταλογισμός πεντακάθαρου πέναλτι υπέρ του Φιλυριακού όταν αμυντικός των Τρικάλων έκανε κοντρόλ με το χέρι στη μεγάλη περιοχή στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα.
Μάλιστα, παράγοντες των Τρικάλων που παρακολουθούσαν προσεκτικά τον αγώνα παραδέχθηκαν πως υπήρχε ξεκάθαρο χέρι στη φάση. Πέραν αυτού ο Φιλυριακός είχε αρκετές φάσεις αλλά το τελικό 2-3 υπέρ των Τρικάλων αφήνει το Φιλυριακό με το αίσθημα της αδικίας.
Ο Φιλυριακός μπήκε δυναμικά στον αγώνα και προηγήθηκε με 1-0 στο 2ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης ύστερα από πολύ καλή συνεργασία των παικτριών του Φιλυριακού και πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ της Πέικου. Το 2-0 έγινε στο 10ο λεπτό. Οι παίκτριες της Φλωρινιώτικης ομάδας συνεργάστηκαν πολύ καλά, η μπάλα έφτασε στη Μπασούρη που με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Φιλυριακού. Η ομάδα των Τρικάλων είχε επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ με ένα δυνατό σουτ, αλλά η Σιώμου εκτινάχθηκε διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Το ματς ήταν ισορροπημένο το επόμενο διάστημα. Στο 44΄ τα Τρίκαλα θα καταφέρουν να μειώσουν σε μια αντεπίθεση και σε τετ-α-τετ της Βαμπούρα με τη Σιώμου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν…ατελείωτο, καθώς χωρίς ιδιαίτερο λόγο ο ρέφερι της αναμέτρησης κράτησε 3 λεπτά καθυστερήσεων στο ημίχρονο. Στο 3ολεπτό των καθυστερήσεων ύστερα από κόρνερ, η Βαμπούρα σημείωσε με κεφαλιά ένα καθαρά τυχερό τέρμα.
Στο 2ο μέρος η ομάδα των Τρικάλων στο 47΄ έκανε το 2-3 ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Ο Φιλυριακός δεν το έβαλε κάτω. Πίεσε, έκανε φάσεις, είχε ευκαιρίες με τη Κάτη, τη Μάινου, αλλά και τη Μπασούρη στο τελευταίο κόρνερ του αγώνα και, φυσικά, το αποκορύφωμα, το πέναλτι που δε δόθηκε στο 75΄. Η ομάδα του Φιλυριακού έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Μαυρίδη και από άλλες φάσεις, όπως η ανατροπή της Καρατζά χωρίς να δώσει τίποτε και από την εν γένει παρουσία του στον αγώνα της Κυριακής.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι χαρακτηριστικό της εμφάνισης των κοριτσιών του Φιλυριακού που έπαιξαν με πάθος και αγωνιστικότητα.
Ο Μ. Ε. Α. Ο Φιλυριακός Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει τον ιατρό της αναμέτρησης κ. Λαβασίδη Λάζαρο που ευγενικά πρόσφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Ποζατσίδης Δ.): Σιώμου, Τσαμπάζη Φ., Βασιλείου, Ζήκου, Κάτη, Βράγκου Ευ., Λυπίτκα, Πέικου, Τσιλοφύτη (55΄ Καρατζά), Μπασούρη, Μάινου
ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (Λουλές Γ.): Χαρακοπούλου, Ζιώρα, Τζιώρα,Παπαδημητρίου, Λάσκου, Παπακώστα (89΄ Πούλιου), Βαμπούρα, Λουλέ (84΄ Τρίγκα), Γιαννούλα Ι. (63΄Χύμα), Κουκ, Γιαννούλα Ε.

Διαιτητικό τρίο: Μαυρίδης Θ., (ΚΑΚΟΣ) Κεσίσογλου Γ., Ταγκαλίδης Γ.(ΚΑΛΟΙ) (Πέλλας)

Μπορείτε να δείτε βίντεο του αγώνα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.