Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

21 αθλητές του «Παγκράτιον» στο Funakoshi Tournament

Το Σάββατο 24/11/2012, στο κλειστό γυμναστήριο της Πτολεμαΐδας έγινε το Funakoshi Tournament, με διοργανωτή τον τοπικό σύλλογο “ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ”. Η συμμετοχή από συλλόγους της Βόρειας και της Κεντρικής Ελλάδας ήταν πολύ μεγάλη με πάνω από 250 αθλητές.
Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας συμμετείχε με 21 αθλητές κυρίως νέους. Οι αθλητές του συλλόγου κάνοντας για μία ακόμη φορά καταπληκτική εμφάνιση γέμισαν της βαλίτσες τους με 27 μετάλλια εκ των οποίων 9 χρυσά, 12 ασημένια και 6 χάλκινα.
Την αποστολή συνόδευσαν, ο Πρόεδρος του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων και ο Προπονητής Κορομπίλης Γεώργιος.
Οι αθλητές που συμμετείχαν και οι θέσεις που πήραν είναι:
ΚΑΤΑ
Χρυσά μετάλλια: Λιάπης Κων/νος, Φορτωμάρης Θεοφάνης, Αναστασίου Τραϊανός, Παλιογιάννη Φωτεινή, Σιώκης Λουκάς, Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη – Μαρία
Ασημένια μετάλλια: Λιάπης Θεόδωρος, Μέλκος Παναγιώτης, Τουμπαρίδης Παναγιώτης, Φορτωμάρη Αλεξάνδρα, Χρήστου Ραφαηλία, Αμβράσης Βασίλειος, Μιμιλίδης Παναγιώτης, Τράϊκου Ελένη, Τσάνης Πέτρος, Στάιος Νικόλαος, Σγουρίδου Χριστίνα.
Χάλκινα μετάλλια: Μπακάλης Νικόλαος, Στεφανόπουλος Μάξιμος, Στεφανοπούλου Μαρία, Βασιλειάδης Στέργιος.
KUMITE
Χρυσά μετάλλια: Αμβράσης Βασίλειος, Αναστασίου Τραϊανός, Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη – Μαρία
Ασημένια μετάλλια: Σγουρίδου Χριστίνα
Χάλκινα μετάλλια: Μπακάλης Νικόλαος, Παλιογιάννη Φωτεινή
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Να δώσουμε συγχαρητήρια στον διοργανωτή σύλλογο για την πολύ καλή διοργάνωση του Τουρνουά, να συγχαρώ τους αθλητές μας που για μία ακόμη φορά πρωταγωνίστησαν στον χώρο του καράτε και κράτησαν την σημαία του συλλόγου και της Πόλης μας ψηλά. Να σημειώσουμε ότι δεν συμμετείχαν οι μεγάλοι αθλητές του Συλλόγου, Χάσαμε πολλούς τελικούς στις λεπτομέρειες και επίσης είχαμε και αρκετούς εμφύλιους τελικούς, συγχαρητήρια και στον Κορομπίλη Νίκο για την διαιτησία του. Τώρα ο επόμενος στόχος του Συλλόγου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων ζωνών στις 1 & 2 & 8/12/2012 στο σπίτι των πολεμικών τεχνών στα Λιόσια Αττικής και στην συνέχεια τα “ΒΕΡΓΙΝΕΙΑ” στην Βέροια στις 15/12/2012, καλή επιτυχία λοιπόν στα παιδιά και τα ευχαριστούμε για τις χαρές που μας δίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.