Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Πολιτική εκδήλωση για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ συμπληρώνει φέτος 94 χρόνια ζωής και δράσης. 94 χρόνια μεγάλων αγώνων και θυσιών στην υπηρεσία της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Διδασκόμαστε από αυτή τη μεγάλη ιστορική διαδρομή. Η γνώση της αποτελεί αναντικατάστατο παράγοντα στην οργάνωση και αποτελεσματικότητα της πάλης κατά των μονοπωλίων, για την οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας για το σοσιαλισμό / κομμουνισμό.
Δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος αγώνας από τον οποίο το ΚΚΕ απουσίασε. Οι αγώνες που έγιναν και γίνονται τα τελευταία χρόνια με το ξέσπασμα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, έχουν την αποφασιστική και πρωτοπόρα συμβολή οπαδών και φίλων του ΚΚΕ.
Ζούμε μέρες άγριας επίθεσης ενάντια στην εργατική τάξη, τη φτωχολογιά, τη νεολαία από την αστική τάξη και τα κόμματα της. Θέλουν το λαό καθηλωμένο, φοβισμένο και, στο βαθμό που δεν το πετυχαίνουν, χειραγωγημένο, για να διοχετευτεί η αγωνία, η αγανάκτηση σε ανώδυνα για το σύστημα κανάλια, να μην αμφισβητηθούν οι μονόδρομοι της Ε.Ε, της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας.
Το ΚΚΕ άντεξε σε δύσκολες συνθήκες, δεν λύγισε από την αντεπανάσταση, δεν υποχωρούμε σπιθαμή, ειδικά σήμερα που η καπιταλιστική κρίση και οι συνέπειες της στα φτωχά λαϊκά στρώματα είναι άμεσες και αφορούν την μεγάλη πλειοψηφία του λαού.
Η πρόταση του ΚΚΕ απαντά στα άμεσα και ζωτικά συμφέροντα των εργαζομένων. – Σύγκρουση και ρήξη με τα μονοπώλια, την Ε.Ε, λαϊκή συμμαχία, για τη λαϊκή εξουσία.
Στα πλαίσια αυτά, η Κομματική Οργάνωση Φλώρινας, τιμώντας τα 94 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ, διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», τη Δευτέρα 26 Νοέμβρη στις 6:00΄μ.μ στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Κώστα Σταμπολίδη, - Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας και μέλος της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.