Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο «Shogun» σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Ο Α.Π.Σ Φλώρινας Shogun συμμετείχε στις 24 και 25 Νοεμβρίου στο 7ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών σε όλα τα στυλ και το 4ο Πρωτάθλημα King Of The Ring – K1 Sanda για το κύπελλο Ελλάδος στην κατηγορία των 70 κιλών.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς. Εκ μέρους του συλλόγου συμμετείχαν 5 αθλητές και συνοδεύονταν από τον υπεύθυνο προπονητή ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ, τον ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Α. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ και την ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν 14 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και 128 αθλητές. Η 5αδα του συλλόγου ξεχώρισε για τις άριστες τεχνικές σε όλες τις φόρμες του KUNG FU ενώ ο αθλητής ΣΕΒΑΣΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ πήρε την 1η θέση στις φόρμες KUNG FU – Νότια Γροθιά B κατηγορία.
Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να συγχαρεί θερμά ολόκληρη την αποστολή και ιδιαίτερα τον ΝΙΚΟ ΣΕΒΑΣΤΕΛΗ για την επιτυχία του.

Ευχαριστήριο

Για ακόμα μια φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε έναν άνθρωπο που επί σειρά ετών στηρίζει έμπρακτα τον σύλλογο μας. Ο ΤΣΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μέλος και διοικητικό στέλεχος του συλλόγου ανταποκρινόμενος άμεσα προς το σύλλογο προέβη σε χρηματική δωρεά για τις λειτουργικές ανάγκες του συλλόγου. Στην δύσκολη εποχή που αντιμετωπίζει η χώρα μας ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη ανθούν και αυτό είναι η ζωντανή απόδειξη της ύπαρξης του ελληνικού φιλότιμου.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.