Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Προσοχή στους κάδους απορριμμάτων συνιστά ο δήμος Φλώρινας

Ο Δήμος Φλώρινας προχώρησε στην αντικατάσταση των παλαιών κάδων συγκομιδής απορριμμάτων με νέους, σε όλο το Δήμο, το κόστος των οποίων ξεπερνάει τα 300€ τον κάδο και αποτελεί μια σημαντική δαπάνη.
Γι’ αυτό το λόγο και για την ασφάλεια των πολιτών, παρακαλούνται όλοι οι δημότες της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων Φλώρινας, να μη ρίχνουν στους κάδους απορριμμάτων ζεστή στάχτη από τις εστίες θέρμανσής τους, αλλά να την αφήνουν πρώτα να σβήσει και στη συνέχεια να την τοποθετούν σε μεταλλικά δοχεία δίπλα από τους κάδους.
Αυτό πρέπει να συμβεί, γιατί κατά τη διάρκεια της περσινής χειμερινής περιόδου παρατηρήθηκαν καμένοι κάδοι από αναμμένη στάχτη ενώ έχουν σημειωθεί πυρκαγιές και σε απορριμματοφόρα.

1 σχόλιο:

  1. Ντροπή και κρίμα να πετούν κάποιοι τις στάχτες κατευθείαν στου κάδους. Πέρσι, λίγες ημέρες πρίν τα Χριστούγεννα, ξύπνησα το βράδυ και έριξα μια ματιά απο το παράθυρο στο δρόμο. Εκείνη τη στιγμή είδα τον κάδο που βρίσκεται λίγο πιο πάνω απο το σπίτι μου (μένω σε κατηφορικό δρόμο) να έχει πάρει φωτιά, να στάζει πλαστικό και το πλαστικό του να έχει δημιουργήσει ποτάμι φωτιάς που πήγε κατευθείαν κάτω απο τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα λίγο παρακάτω. Δε θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν προχωρούσε η φωτιά κάτω απο τα αυτοκίνητα. Ευτυχώς ειδοποίησα την Πυροσβεστική (199) και έσβησε τη φωτιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.