Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Education Across Boarders»

Η Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα διοργανώσει στη Φλώρινα (5, 6 και 7 Οκτωβρίου) διεθνές συνέδριο με τίτλο “EDUCATION ACROSS BOARDERS”, με τη συμμετοχή των Παιδαγωγικών Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, του Πανεπιστημίου Fan S. Noli της Κορυτσάς και του Πανεπιστημίου St. Kliment Ohridski του Μοναστηρίου.
Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής/επιστημονικής συνεργασίας των τριών ιδρυμάτων και στη διάρκεια αυτού θα παρουσιαστούν τα προγράμματα σπουδών των Παιδαγωγικών Σχολών των τριών Πανεπιστημίων και θα ανταλλαχθούν επιστημονικές ιδέες/απόψεις και προτάσεις για συνεργασία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.
Στην ολομέλεια της πρώτης ημέρας του συνεδρίου θα υπάρξουν επιλεγμένες εισηγήσεις σχετικά με τη διασυνοριακή συνεργασία και τη Διασυνοριακή-Διαπολιτισμική Εκπαιδευτική συνεργασία και τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις, διαλέξεις, καθώς και στρογγυλές τράπεζες, όπου θα παρουσιαστούν τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
α) παιδαγωγική και ψυχολογία
β) ιστορία και πολιτισμός
γ) γλώσσα και λογοτεχνία
δ) μαθηματικά και φυσική
ε) νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση
Η γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική και οι εργασίες του συνεδρίου θα είναι ανοικτές για το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα: http://www.kosmit.uowm.gr/site/EduCbr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.