Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Νέα συνάντηση του ΕΒΕ με σωματεία και συλλόγους

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του ότι την Τετάρτη 03/10/2012 υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων και Συλλόγων του νομού Φλώρινας με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μικρομεσαία επιχείρηση της περιοχής μας. Κυρίαρχα ήταν τα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, το πρόβλημα των συνόρων, του πετρελαίου κ.α.
Ομόφωνα συμφωνήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες φορείς η πραγματοποίηση δυναμικών κινητοποιήσεων. Για το λόγο αυτό ορίστηκε νέα συνάντηση για τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου ώστε να οριστεί ο τρόπος και η ημερομηνία των περαιτέρω ενεργειών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες φορείς ήταν: η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φλώρινας, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών ν. Φλώρινας, του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας & Αμυνταίου, των Σωματείων Ηλεκτρολόγων, των Υδραυλικών, των Κουρέων & Κομμωτών, του Συλλόγου Λογιστών, του Σωματείου των Ξενοδόχων, του Σωματείου Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, των Βενζινοπωλών καθώς και του Ομίλου Ενεργών Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.