Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζητά την οικονομική ενίσχυση του δήμου Φλώρινας

Αναφορά προς τους Υπουργούς: Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα και Εσωτερικών κ. Ε. Στυλιανίδη κατέθεσε ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και υπεύθυνος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, σχετικά με την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Φλώρινας για τα προβλήματα που προκύπτουν από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Ο N. Μαριάς κατέθεσε επιστολή του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, στην οποία το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά:
1. Τη μη εφαρμογή της εξίσωσης ειδικού φόρου πετρελαίου θέρμανσης με αυτόν του πετρελαίου κίνησης.
2. Την εφαρμογή ειδικού καθεστώτος στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στη Φλώρινα.
3. Τη θεσμοθέτηση μόνιμης επιδότησης πετρελαίου θέρμανσης στο Δήμο Φλώρινας για κάθε οικία, επαγγελματική στέγη, Δημόσιο και Δημοτικό κτίριο.
4. Τη μετακύλιση του ποσού που αντιστοιχεί «στον ενεργειακό Δήμο Φλώρινας από τον Τοπικό Πόρο στους λογαριασμούς της ΔΕΗ των κατοίκων» ώστε να μειωθεί το πληρωτέο ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε οικία και επαγγελματική στέγη.
5. Ειδική μέριμνα για άπορες οικογένειες και άνεργους με την καταβολή επιδόματος για κάθε μορφή θέρμανσης.
Στην Αναφορά ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση.

1 σχόλιο:

  1. Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση, για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Φλώρινας. Τι κάνουν οι βουλευτές του νομού μας; Τι κάνουν οι πολιτευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του νομού μας; Συμπέρασμα: Δεν μας φταίει κανένας. Φταίμε ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ για τις επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.