Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημητρίου Ηλιάδη για την Σοφία Μούλη

Ως πρόεδρος του Ωδείου Φλώρινας θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς την κα Σοφία Μούλη, μέλος του Δ.Σ. του Ωδείου, για την απόκτηση του Διπλώματος Διεύθυνσης Χορωδίας του Αστρινίδειου Ωδείου Θεσσαλονίκης με βαθμό «Άριστα».
Η κα Μούλη, με την επιτυχία της αυτή, μας γεμίζει χαρά και κάνει περήφανους όλους τους Φλωρινιώτες. Μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αγάπη της για τη μουσική, ανεβαίνει σταθερά τα σκαλοπάτια της επιτυχίας και αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στα μουσικά δρώμενα της Φλώρινας.
Της εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και να έχει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Πρόεδρος Δ.Σ. Ωδείου Φλώρινας

6 σχόλια:

  1. Ευχαριστω πολυ τον Αντιπεριφερειαρχη και Προεδρο του Δ.Σ του Ω.Φ.Π.Δ.Μ κ.Δημητρη Ηλιαδη για τις θερμες ευχες του. Χαιρομαι που το Δ.Σ του Ωδειου Φλωρινας αποτελειται απο αξιολογα ατομα (τον πρόεδρο κ.Δημήτρη Ηλιάδη, τον κ.Δημοσθενη Μουσιο, τον κ.Νικόλαο Γιώσκο και τον κ.Βασίλη Γιαννάκη) που δειχνουν πραγματικο ενδιαφερον και μεγαλο ζηλο για την καλυτερη και αριστη λειτουργια του Ωδειου μας κρατωντας ψηλα το επιπεδο σπουδων των παιδιων μας. Σας ευχαριστω πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητηρια κυρια mouli για το διπλωμα σας και για την μεγαλη σας προσφορα στους σπουδαστες του ωδειου φλωρινας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ......ΤΕΛΙΚΑ.ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ/Σ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ Η ΜΕΛΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΑΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΣΟΥΝ Η ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι ειναι σπανιο αυτο το διπλωμα ΄¨?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ


    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ? ΑΡΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ?





    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oi anonimoi zoune stjn skia topn eponymon

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.