Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων στο δήμο Φλώρινας

Ο Δήμος Φλώρινας ξεκίνησε την επισκευή και τη συντήρηση σχολικών κτιρίων. Αναλυτικά, οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν σε διάφορες σχολικές μονάδες του Δήμου μας και περιλαμβάνουν μικρότερες ή μεγαλύτερες αποκαταστάσεις. Ήδη, έχει ξεκινήσει και έχει ολοκληρωθεί η ολική αντικατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Κλεινών και ακολουθούν οι επισκευές στις στέγες του Γυμνασίου Αμμοχωρίου και του Δημοτικού Σχολείου Υδρούσας, τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 99.000,00€.
Οι επισκευές και οι συντηρήσεις θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας με συχνούς ελέγχους, για την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος, καθώς τα εργοτάξια, που θα δημιουργηθούν εντός των προαύλιων χώρων, είναι μέρη όπου συχνάζουν παιδιά.

2 σχόλια:

  1. Λάζος ο βουνίσιος4 Αυγούστου 2012 στις 8:28 μ.μ.

    επισκευή και συντήρηση του κτηρίου Αγίου ¨Ολγα όπισθεν της πρ νομαρχίας πότε θα κάνετε να στεγαστεί επιτέλους το ΤΕΕΤ σε αυτό? Περιμένουμε έργα και όχι λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω τα μπαλώματα να μην κοστίζουν περισσότερο στο τέλος και μείνουν στη μέση.

    Praetorian (lyrics: "που 'σαι Θανάάάση, που 'σαι Θανάάάση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.