Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήριο του «Αριστοτέλη» προς τη Σοφία Μούλη

Το Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συγχαίρει ολόθερμα την κ. Σοφία Μούλη, μαέστρο της Παιδικής Χορωδίας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΩΤΣΗΣ», για την απόκτηση του ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, του Αστρινίδειου Ωδείου Θεσσαλονίκης (αναγνωρισμένου από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού), με το βαθμό ΑΡΙΣΤΑ.
Με την επιτυχία της αυτή η κ. Σοφία Μούλη, έγινε από τις ελάχιστες μουσικούς στην Ελλάδα, που κατέχουν το συγκεκριμένο Δίπλωμα Διεύθυνσης Χορωδίας.
Η μεγάλη Αριστοτελική οικογένεια αισθάνεται ιδιαίτερα συγκινημένη και υπερήφανη για τις προσπάθειες και την εκπληκτική πορεία της μαέστρου της, χαίρεται που διαθέτει τέτοια μέλη και της εύχεται κάθε προσωπική ευτυχία και συλλογικές επιτυχίες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος – Χατζηστεφάνου

Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Γ. Παπαδόπουλος

12 σχόλια:

  1. Σιγά μην είναι και η μοναδική στην Ευρώπη!!!
    Τι μπαρούφες μας ταϊζει πάλι ο Αριστοτέλης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μου φταίει ο δίπλα, μου φταίει το κράτος, μου φταίει το σύμπαν", (είπε ο ποιητής)... Αν βρεις τι σου ξυνίζει, πες μας και εμάς να το αποφεύγουμε.

      Praetorian.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Μπράβο Σοφία και ότι καλύτερο!

      (Η μίζερη αντίληψη ορισμένων δεν πρέπει να σε απασχολεί).

      Διαγραφή
  3. Εσύ ρε ανώνυμε - πέρα από την ασχετοσύνη που σε δέρνει πρέπει να τραβάς και πολύ ζόρι με τον ΦΣΦΑ. Πριν ανοίξεις λοιπόν το στόμα σου και ρίξεις καμιά καινούργια π@π@ρι@ βάλε το μυαλό σου να πάρει και καμιά στροφή... αν και δεν νομίζω στο ευρύχωρο κρανίο σου να υπάρχει διαθέσιμη φαιά ουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στην Φλωρινιώτισσα Σοφία Μούλη για την απόκτηση του σημαντικού αυτού τίτλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΛΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΤΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ? ΝΤΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ? ΣΑΜΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΗΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΩΝ ?ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κυριε προεδρε του δ.σ του ωδειου φλωρινας οι υπογραφες της κυριας μουλη πριν παρει το διπλωμα της θεωρουνται εγκυρες η ακυρες διοτι με τι προσοντα διοριστηκε στο ΔΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ?????????????????????









    κυριε προεδρε του δ σ του ωδειου φλωρινας οι υπογραφες της κυριας μουλη πριν παρει το διπλωμα της θεωρουνται εγκυρες η ακυρες ? διοτι με τι προσοντα διοριστηκε στο δ.σ.?






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι να σταματησομε . δεν υπαρχουν νεοι φλωρινιωτεσ μουσικοι με τα ιδια προσοντα ? ψαξατε καθολου να μας βρειτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.