Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζεται η χιονόπτωση

Δε λέει να σταματήσει η χιονόπτωση στη Φλώρινα που συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, ενώ η θερμοκρασία έχει πέσει στους -7 βαθμούς.
Σύμφωνα με το meteo.gr, για σήμερα προβλέπεται συνέχιση της χιονόπτωσης – έστω και ασθενούς - με το θερμόμετρο να φτάνει τους -9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικοί άνεμοι ως 3 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή χιονόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους -10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Για αύριο Πέμπτη 9/2, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους -7 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους -6 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

8 σχόλια:

  1. me ta sxoleia ti tha ginei stin florina?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποτε εχετε σκοπο να βγαλετε ανακοινωση για τα σχολεια? Δεν θελει πολυ μυαλο για να κλεισουν τα σχολεια με τοσο χιονι.Οι περισσοτερες αυλες των σχολειων ειναι με χιονια.Σοβαρευτειτεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ; ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΟΡΜΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΜΕ ΤΗΝ "ΑΓΩΝΙΑ" ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ευγενικός είσαι ο 01:44. Πέστα έξω από τα δόντια. Κρυώνουν για να μην πάνε σχολείο αλλά για να κοπροσκυλιάζουν όλη μέρα στους δρόμους δεν κρυώνουν. Γονείς και σχολεία άφησαν ασύδοτα τα παιδάκια. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτήν την πικρή αλήθεια εκμεταλλεύονται οι μαθητές της πλάκας για να περνάν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρυώνουν για να πάνε σχολείο αλλα κοπροσκυλιάζουν και ξενυχτάνε στις καφετέριες .Επιτέλους κάποιος σοβαρός κύριος το είπε. Που είναι εκείνες οι "κακιές" εποχές που πηγαίναμε μεσα στα χιόνια σχολείο και με ένα ξύλο στο χεράκι για την σόμπα του σχολείου μας? Τότε που οι νοικύρηδες πέρναν τα φτυάρια και καθαρίζαν έξω απο το μαγαζί η το σπίτι τους? Πού είναι εκείνες οι εποχές που ο δάσκαλος ή δασκάλα έμενε νοίκιαζε στο χωριό γιατί δέν είχε αυτοκίνητο και τα χιόνια ήταν ένα μέτρο? και Τί αυριανούς πολίτες θα έχει τουτη η κοινωνία όταν όλα τα περιμένει απο τον κάθε δήμαρχο ή δάσκαλο να κλείσει το σχολείο τον κάθε ράθυμο ΄που πίνει τον ζεστό καφέ του στον πεζόδρομο ή στην βίλα του? ¨Ας προβληματιστούμε τι κοινωνία θέλουμε....,Ο κ Μεκάσης είναι ειδικός να μας πεί πώς μεγαλώσαμε εμείς και πώς οι σημερινοί νέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.