Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Αιτήσεις χορήγησης ποσόστωσης από τους αγελαδοτρόφους

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 201899/2011 (Β’ 2891) απόφαση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αφορά την κατανομή ποσόστωσης αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα της γαλακτοκομικής περιόδου 2011-2012, οι ενδιαφερόμενοι αγελαδοτρόφοι του Νομού μας μπορούν να υποβάλουν αίτηση χορήγησης ποσόστωσης απ’ ευθείας προς τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό – Δήμητρα (ΕΓΟΔ) ή μέσω της Δ/σης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π. Ε. Φλώρινας (Δ/νσης Γεωργίας).
Επισημαίνεται, ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων χορήγησης ποσόστωσης από τους ενδιαφερομένους αρχίζει από 19 Ιανουαρίου και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2012.
Έντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες στους κατά τόπους Δήμους και στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Φλώρινας στους κ Χόντο Κωνσταντίνο & Μιχαήλ Χρήστο, τηλ. 2385054552.

2 σχόλια:

  1. Ta lefta apo tis epidotisis ta trone se bires
    anti na ta epindisoun stin kataskeui staylon

    Kai otan teliosoun oi epidotisis giati tora xerontai meta tha klene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσοστώσεις, δηλαδή ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!
      Όποτε μας συμφέρει "ελεύθερηγ αγορά, και όποτε μας συμφέρει σταλινικές απαγορεύσεις. Δηλαδή να μην φτάνει το εγχώριο γάλα, αλλά να το πετάμε, , αλλά να εισάγουμε από τα ευρώπας, να τους πλερώνουμε για να μας δανείζουν, να είναι τα δικά μας παιδια άνεργα, να δουλεύουν τα Γερμανάκια και τα Ολλανδάκια, για να μας λένε "τεμπέληδες", να μας λένε ότι "ζούμε με τα δανεικά", να μας φοράνε και τόκους μια καρότσα, και να πεινάμε και από πάνω.

      Ρε αει σιχτίρ και η Ευρώπη τους και ο διάολός του.
      Όξω ρεεεε απο την Ευρώπη, όσο είναι καιρός!!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.