Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Επιμορφωτικά εργαστήρια εκπαιδευτικών στο 5ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17.00, ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας Γιάννης Κασκαμανίδης και οι εκπαιδευτικοί, υπεύθυνοι των εργαστηρίων, συνδιοργάνωσαν επιμορφωτικά εργαστήρια με σκοπό το διαμοιρασμό και τη διάδοση γνώσεων, που αφορούν τις Καλές Τέχνες.
Τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του 5ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Θεόδωρος Κάστανος». Εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων παρακολούθησαν τα παρακάτω εργαστήρια:

Deco... μαγεία. Υπεύθυνη: Θεοδώρα Βάσιου. Με την τεχνική ντεκουπάζ, εφαρμόστηκαν χάρτινα μοτίβα από χαρτοπετσέτες, εφημερίδες και περιοδικά πάνω σε επιφάνειες από ξύλο, κεραμίδι, πέτρα, γυαλί, αλλάζοντας την όψη παλιών και άχρηστων αντικειμένων, μεταμορφώνοντας τα σε έργα τέχνης.



Έργα τέχνης με πλαστελίνη. Υπεύθυνη: Ελένη Καντζίδου. Απλώνοντας την πλαστελίνη και κάνοντας ταυτόχρονα «πάντρεμα» των χρωμάτων, οι δάσκαλοι δημιούργησαν έργα τέχνης.



Ζυμαροκαμώματα. Υπεύθυνες: Άννα Κορμά, Μαρία Βλάχου. Χρησιμοποιώντας ψωμί και ατλακόλ, οι εκπαιδευτικοί δημιούργησαν λουλούδια και άλλα στολίδια.



Δημιουργία Φώτο-Ιστοριών. Υπεύθυνος: Συμεών Κώτσου. Οι εκπαιδευτικοί δημιούργησαν φωτο-ιστορίες, τις οποίες παρουσίασαν στους συμμετέχοντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.