Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Αισιοδοξία στη Νέα Δημοκρατία για νίκη στις εκλογές (video)

Την πεποίθησή τους ότι η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εκλογές, παρά τα λάθη που έχει κάνει, εξέφρασαν οι Κώστας Τασούλας και Κώστας Κουκοδήμος, υποψήφιοι βουλευτές, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν από τη Φλώρινα.
Ειδικά ο κ. Τασούλας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Άλεξη Τσίπρα για την πολιτική που ακολούθησαν τους τελευταίους επτά μήνες.
Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα θα είναι το ίδιο με αυτό τον εκλογών του Ιανουαρίου.


12 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ !!! Ο ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2015 ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδησάρα μεγατόνων.
    Ξύπνησε από το λήθαργο ο Αντωνιάδης και μίλησε.
    Πάλι καλά που ήρθε το κλιμάκιο των βουλευτών αλλιώς ακόμα θα κοιμόταν.
    Παραιτήθηκε πριν από 20 ημέρες η κυβέρνηση, δόθηκαν δευρευνητικές εντολές, προκηρύχθηκαν εκλογές και αυτός ακόμα δεν είχε κάνει ούτε το ελάχιστο, μία ψιλή δηλωσούλα δηλαδή. Για ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσης για τον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ. ούτε να μας περνάει από το μυαλό.
    Βλέπετε αυτός ο αγώνας δεν είναι προσωπικός αφού ο Αντωνιάδης επανεκλέγεται χωρίς σταυρό προτίμησης, οπότε ο παρτάκιας Γιάννης ξεκουράζεται.
    Ανύπαρκτος με τα όλα και καλά κάνει. Βρήκε κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σημερινός βουλευτής της Ν.Δ δεν προήλθε από παρθενογένεση. Χρόνια ήταν αντινομάρχης και αντιπεριφερειάρχης και είναι συνυπεύθυνος για το χάλι της ΄Φλώρινας. Εκπροσωπεί το φθαρμένο παλιό και πρέπει να πάψει να εκμεταλλεύεται πολιτικά την Εύξεινο λέσχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο βουλευτής έχει τρέξει ποτέ για την Ν.Δ;;; Μόνο ο εαυτούλης του τον ενδιαφέρει;;;;;; Ποιος είναι σήμερα πρόεδρος στην Εύξεινο Λέσχη;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την ανυπαρξία του θα κατορθώσει να χαθεί η έδρα για τη Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Στάθης Κων/δης αν και υποψήφιος για πολλοστή φορά γιατί δεν μπήκε στο...κάδρο της φωτογραφίας ;;;; μήπως δεν του το επιτρέπει η ΓΑΛΑΖΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ κύριε Θεοδώρου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι ο Θεοδώρου ;;;; Ο Στάθης έχει βγει οριστικά από το κάδρο. Υπομονή θα το συνηθίσετε.

      Διαγραφή
  7. καλά ρε εκεί στην παράγκα της ρηγγίλης δεν γνωρίζουν ότι στην Φλώρινα όποιος πόνταρε σε πόντιο έφαγε τα μούτρα του από τους ντόπιους;;;΄Ρε άσχετοι τι σας...ψεκάζουν;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και κάτι τελευταίο

    Καλά ρε άσχετοι....Μόνο ψόφια ΒΟΔΙΑ έχει στο μαντρί ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ,ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΠΑΣΧΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ !
    ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 150 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010-2014 ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ !
    ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΙΞΑΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΙΔΩΝ,ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ, ΚΛΠ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΕ ΤΟ Γ΄ΜΝΗΜΟΝΙΟ !
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΑΊΟ ΤΟΥ 2014 ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ( ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΊΚΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.