Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Σάββας Σαπαλίδης

Με μία λιτή δήλωσή του, ο Σάββας Σαπαλίδης ανακοίνωσε τόσο την παραίτησή του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και την αποχώρησή του από μέλος του κόμματος.

Αναλυτικά η δήλωση:

Θα ήθελα να ανακοινώσω στους πολίτες της Φλώρινας ότι παραιτούμαι από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου για προσωπικούς και ιδεολογικούς λόγους . Επίσης δηλώνω ότι αποχωρώ και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα τελευταία χρονιά έχω συμβάλει με όλες μου τις δυνάμεις στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ήμουν παρών και ενεργός σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για το καλό του τόπου και της χώρας. Συμμετείχα ενεργά με προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Π.Ε Φλώρινας που ποτέ δεν είδαμε να υλοποιούνται… Αντιθέτως είδαμε βάναυσα και αντιαναπτυξιακά μέτρα καθηλώνοντας την επιχειρηματικότητα στο ναδίρ πλήττοντας την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.
Δηλώνω επίσης στους 2.500 ψηφοφόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ότι θα μείνω ενεργός, υπερασπίζοντας πάντα τα συμφέροντας τους από διαφορετικό μετερίζι, όπου ο Άνθρωπος θα είναι πάνω από όλα και όχι οι αριθμοί και οι μικροπολιτικές.

Σάββας Σαπαλίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φλώρινας
Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας
Μέλος Δ/Σ ΓΣΕΒΕΕ

19 σχόλια:

  1. Αφιερωμένο το λαικό άσμα του Τουρνα: "'Οπου φυσάει ο άνεμος θα'με"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ήταν οπου φυσάει ο άνεμος θα είχε μείνει και θα είχε κάνει τουμπεκί. Καλά έκανε και έφυγε. Οχι θα κουβαλαει νερό για τη Πέρκα.

      Διαγραφή
  2. Σάββα έπραξες σωστά. Το όφειλες στους ψηφοφόρους σου καi στον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββα γύρνα στη Ν.Δ. εκεί που ανήκεις και άσε τα δήθεν αριστεριστικα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δεξιός άνδρας δεν πουλάει τσαμπουκά πηγαίνοντας με τα κουμούνια αδερφέ.
      Δεν στηρίζεται έλεγε τότε στο κομματικό έλεος αλλά στηχτηκε επιλεκτικά στο συντροφικό.
      Απορρίπτεται στα κοινά και ως δεξιός και σαν αριστερός. Απλά δεν του κάθισε η υπόθεση τωρα δεν κάθεται και στο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλος.. Ααααλλοςς

      Διαγραφή
    2. Τα γίδια «ανήκουν» στα μαντριά. Οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν ανήκουν πουθενά.
      Όποιος αισθάνεται γίδι, ας πάει εκεί όπου «ανήκει»

      Διαγραφή
  4. Έντιμη απόφαση. Έπρεπε όμως να γίνει νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κλάάάάάάμα ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς που κατακρίνετε την απόφαση του, εσείς που μιλάτε για ανέμους και ασματα... προφανώς δεν είστε φίλοι του, και μιλάτε με ιδιοτέλεια. Προφανώς και δεν τον γνωρίζετε καλά και οι απόψεις σας περισσοτερο προβλημματίζουν βγάζοντας οχετό, παρά δίνουν την εντύπωση πως κάνετε αντικειμενική Κριτική. Θα ήταν πιό Αντρίκειο και Έντιμο (μάλλον σας είναι εγνωστες λεξεις ομως αυτες) να μας δίνατε και κάποιο στοιχείο... όπως πχ, από που πηγάζει και αποδεικνείεται το ότι ο Σάββας πάει όπου φυσάει ο Άνεμος. Ήταν ποτέ γραμμένος σε κάποιο άλλο κόμμα? Δεν Υπηρέτησε τον Συριζα από όποιο πόστο και άν είχε? Την Μοναδική φορά που κατέβηκε σαν Συνεργαζόμενος με τον συνδιασμο του Στρατάκη το 2006 αποσπαντας μαλιστα στην Νομαρχία τοτε 1500 σταυρους, έγινε γιατί ήταν γραμμή του Κόμματος. ο Συριζα (Συνασπισμος τοτε) δεν κατεβασε Υποψήφιο και του έγινε προτασει να εκπροσωπηθει με τον Σάββα. Ήταν ποτε στην Νέα Δημοκρατία? Αλλά δείχνετε με τα σχόλια σας πόσο αντιπαθείτε και πόσο τον Φοβάστε. Ο Σάββας έιναι ένας από τους Τελευταίους εναπομειναντες Εντιμους Ανθρωπους στο χώρο, και η απόφαση του αυτή η οποία ήταν Ειλημένη και αυτό το ξέρουν όσοι τον ζουν από κοντα, αποδεικνειει περίτρανα τον Χαρακτήρα του τις ιδέες του τους Αγώνες του. Βγάλτε λοιπόν τα εσόψυχα σας ξεγυμνωθείτε για άλλη μια φορά. Σάββα το σίγουρο είναι πως θα περπατάς πάλι όπως πάντα με το κεφάλι ψηλά. Δεν συμβιβάστηκες με τις πολιτικές που υπηρετούν συμφέροντα καταστρέφοντας την δομή της Αριστεράς που εσύ οραματιζόσουν.
    Καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις να πράξεις. Σίγουρα θα είναι σταθμισμένο και ιδεολογικά και κοινωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πραγματικός λόγος αποχώρησης του κ. Σαπαλίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πως επιλέχθηκε, από την κεντρική επιτροπή, 3ος κατά σειρά πίσω από τους κ. Σέλτσα και Γκέκτση και όχι δεύτερος όπως επιθυμούσε....οπότε είναι ακριβώς θέμα αριθμών και προσωπικής μικροπολιτικής και όχι Ανθρώπου και έντιμης απόφασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο σαπαλιδης παραιτήθηκε πολυ πριν την ανακοίνωση της λιστας ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η απόφαση του Σαπαλίδη ήταν οριστική και αμετάκλητη πολύ πρίν δημιουργηθεί ο ντόρος. Αλλη μια ευκαρία λοιπόν για κάποιους να βγάλουν τα αποθυμένα τους... ε φτάνει... κουράσατε, δεν το καταλαβαίνετε? Την μια πετάτε φειγ βολαν με αβάσιμες κατηγορίες, την άλλη μιλάτε σε όποιον βρείτε στους δρόμους κατηγορώντας τον, την άλλη λασπολογειτε ανώνυμα πάντα στα μπλογκς. Η Φλώρινα όμως είναι μικρή, και πλέον είστε γνωστοί. Ερχεται η στιγμή που θα κάτσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΒΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ.
    ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καληνυχτα ελλαδα ,,, καληνυχτα φλωρινα ,,,,, οχι γιατι εφυγε ο σαββας απο το συριζα ,,, αλλαγιατι ολοι τους ειναι Σ@@@Α ,,, με το συμπάθιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενας σωστός είχε μείνει στον Συριζα.Πάει και αυτός.
    Αντε τώρα να δούμε τι θα ψηφίσουμε..... βρε μπελας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σαββα πολύ καλά έκανες. Παράτα την πολιτική. Η πολιτική στην Ελλάδα κατάντησε ακριβό σπόρ για ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ που κοροιδεύουν τον λαό . Σάββα άκουσε ΤΗΕ ΕΝD απ τους DOORS και χστους δεν αξίζει...είναι όλοι τους ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ideologikoys logoys? exei o savvas apo aytoys? as mas toys pei ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.