Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση Κουκοδήμου με αθλητικούς φορείς (video)

Με προέδρους και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων και ενώσεων της Φλώρινας συναντήθηκε χθες ο Κώστας Κουκοδήμος, τομεάρχης αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της περιοδείας στελεχών του κόμματος στην περιοχή.
Ο κ. Κουκοδήμος άκουσε τα προβλήματα και κατέθεσε προτάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Ν.Δ.

6 σχόλια:

  1. Για αυτό η Ν.Δ δεν θα πάει ποτέ μπροστά...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θλίψη μου προκαλεί η εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλεία και γραμματέα έχει ο τεως πολιτευτής;;;;;; Μερικά άτομα έχουν φοβερή εξέλιξη και αυτός και η γραμματέας;;;;;;;;του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στα παιδιά που αγωνίζονται με την ΝΔ μπράβο και στον ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ που είναι πάντα εκεί μπροστά πρώτη γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ. Ο κ. στην φωτογραφία Παπασωτηρίου λέγεται;; Ο κ. Κουκοδήμος είναι γνωστός αθλητής και πολιτικός. Οι κυρίες δεν έχουν όνομα;;;;;; Η κυρία με το μπλόκ ποιανού γραμματέας είναι ;;; Του κ. Κουκοδήμου ή του άλλου;;;;;

      Διαγραφή
    2. Τα παιδιά τα ανώνυμα ανθρωπάκια και ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ. Από που ως που ο αποτυχημένος τέως πολιτευτής στην πρώτη γραμμή;;;;; Τα παιδιά έχουν ιστορία προσωπική και οικογενειακή και πρέπει να την σεβαστούν, Διαφορετικά είναι άξια της μοίρας τους. Η εικόνα που παρουσιάζουν είναι θλιβερή..

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.