Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Debate Σέλτσα - Αντωνιάδη (video)

Στην εκπομπή «Επί Παντός» του Top Channel εμφανίστηκαν οι επικεφαλής στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης αντίστοιχα, όπου απάντησαν στα ερωτήματα του δημοσιογράφου Παναγιώτη Πλιάτσιου.

4 σχόλια:

  1. Αυτοί οι άνθρωποι είναι η βιτρίνα της Φλώρινας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζει τον κόπο να το δείτε.
    Ο δημοσιογράφος σφυροκοπάει τον Αντωνιάδη ανελέητα. Τον κάνει ρόμπα και αυτός δεν ξέρει να απαντήσει. Εντελώς αδιάβαστος ο άνθρωπος.
    Αν δεν το μπορείς φίλε μη βγαίνεις στα κανάλια κάτσε στο καφενείο και ακολούθα το καθημερινό πρόγραμμα δηλαδή χαρτάκι και καφεδάκι. Για τα χωριά είσαι μόνο καλός. Να πουλάς παπατζηλίκι και φούμαρα.
    Ξυπνήστε εκεί στη Ν.Δ. κορόιδα. Μην τον βγάζετε βιτρίνα γιατί σας εκθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απελπισία και οι δύο, δεν μπορούν να αρθρώσουν μια φράση με νόημα και στοιχειώδη σύνταξη. Καθόλου παράξενο, αν σκεφτεί κανείς με ποιους τρόπους και μεθόδους αναδείχτηκαν υποψήφιοι και στη συνέχεια βουλευτές. Και τα δύο κόμματα έχουν πολύ καλύτερους εκπροσώπους να αναδείξουν, αλλά οι μηχανισμοί μπλοκάρουν την προώθησή τους. Ειδικά ο Σύριζα που υποτίθεται πως έχει το ηθικό πλεονέκτημα (τη ΝΔ τη ζούμε δεκαετίες) ελέγχεται για την επιλογή του και - ακόμα χειρότερα- τη διατήρηση στην πρώτη θέση της λίστας του στην καλύτερη περίπτωση ανεπαρκούς κ. Σέλτσα. Κρίμα και θλίψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανατριχίλα και απελπισία, δεν αξίζουν στη Φλώρινα τέτοιοι βουλευτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.