Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

«Παλιοί» και «νέοι» μαζί έφεραν και θα εφαρμόσουν αντιλαϊκά μνημόνια!

Με ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές, ΣΥΡΙΖΑ από τη μια και ΝΔ από την άλλη, καθώς επίσης και ΑΝΕΛ - Ποτάμι - ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν να κρύψουν τη στρατηγική τους σύμπλευση. Να κρύψουν ότι όποια και αν είναι η σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης, το πρόγραμμά της θα είναι η εφαρμογή του 3ου μνημονίου. Καλούν, λοιπόν, το λαό να ψηφίσει το ποιος θα εφαρμόσει τα αντιλαϊκά μέτρα!

Το «παραμύθι» της φιλολαϊκής διαχείρισης εντός του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ (που θα μεταμορφωθεί σε Ευρώπη των λαών!) το είδαμε όλο αυτό το 7μηνο και είδαμε πού καταλήγει, δεν χρειάζεται να το ξαναδούμε. Γι' αυτό ο λαός να μη «χαθεί» σε νέες αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, στα μπαγιάτικα αντιμνημονιακά συνθήματα που ξανασερβίρει ο ΣΥΡΙΖΑ 2 («Λαϊκή Ενότητα»).

Ο λαός πρέπει να πάει στην κάλπη έχοντας στο νου του την πραγματική διαχωριστική γραμμή, που είναι: Με την ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου ή με την ανάπτυξη με κριτήριο τις σύγχρονες εργατικές - λαϊκές ανάγκες; Σε αυτό το δίλημμα κρίνονται όλοι. Με το κεφάλαιο, τα μονοπώλια ή με το λαό, τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα;

Με αυτό το κριτήριο να δυναμώσει το ΚΚΕ, να συμβάλει ώστε να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής, ο δρόμος της πραγματικής ρήξης με το κεφάλαιο, την ΕΕ, την εξουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.