Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Το χαλάζι χτύπησε τα φασόλια Πρεσπών - Στην περιοχή ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Ανυπολόγιστες ζημιές σε καλλιέργειες φασολιών προκάλεσε στην περιοχή των Πρεσπών το χαλάζι που έπεσε τη Δευτέρα.
«Ήδη, οι γεωπόνοι του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στην Κοζάνη έχουν ξεκινήσει επισκέψεις στα χωράφια, προκειμένου να κάνουν τις επισημάνσεις» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο προϊστάμενός του Γιώργος Βρόντζος.
Για το λόγο αυτό, το Σάββατο 8 Αυγούστου ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, θα επισκεφτεί τις χαλαζόπληκτες περιοχές των Πρεσπών με υπηρεσιακούς παράγοντες, με σκοπό την παρακολούθηση της εξέλιξης της διαδικασίας των αποζημιώσεων σε σχέση με τις ζημιές στις καλλιέργειες.

4 σχόλια:

  1. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ;;; ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΣΩΠΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Όπως αποζημιωθηκαν πέρυσι και τα 100 στρέμματα φασόλια στο Ξινο Νερό με 0% αποζημίωση.????
    0% στο Ξινο Νερό από την μία και παρουσία του προέδρου του ελγα από την αλη..
    Πολύ ωραίοι αυτοί οι επιλεκτικοι διαχωρισμόι του ελγα ανάμεσα σε αγρότες που πληρώνουν τα ίδια σε έναν υποχρεωτικό ασφαλιστικό φορέα που ξέρει πολύ καλά να κλέβει κ να χωρέυει οπώς του σφυριξουν οι από πάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα απλά να ενημερώσω τον συνάδελφο προφανώς αγρότη kostas dim οτι και στην περιοχή των Πρεσπών έχουμε εκκρεμότητες με τον ελγα απο πέρυσι...χαλαζόπτωση στις 22-07-14 στην Πύλη Πρεσπών και ακόμη περιμένουμε τις ενστάσεις που καταθεσαμε...Κανένας διαχωρισμός λοιπόν αγαπητέ...και καλά θα ήταν αντι να κατηγορούμε η μια περιοχή την άλλη...να ενωθούμε και να τα πούμε ενα χεράκι στους ιθύνωντες, αρχης γενομένης απο τον κυριο πρόεδρο του ελγα που θα επισκεφτεί την περιοχή των Πρεσπων το σαβατο..δυστυχώς όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.