Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Αποτελέσματα 4ου ανοιχτού τουρνουά τένις Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας - δήμου Φλώρινας.

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά αντισφαίρισης που διοργάνωσε με επιτυχία η ομάδα αντισφαίρισης της Λ.Π.ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2015.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος 22 αθλητές μεταξύ των οποίων και 3 αθλητές από το σύλλογο ΚΕΛΕΤΡΟΝ της Καστοριάς. Νικητής του τουρνουά αναδείχτηκε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ που νίκησε στον τελικό της Δευτέρας τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΛΛΙΔΗ με 2-0 set. Στους ημιτελικούς της Κυριακής ο Γ. ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ κέρδισε τον ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΛΕΓΚΟ με 2-0 set και ο Γ. ΤΑΛΛΙΔΗΣ κέρδισε τον αγώνα με τον Χ. ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ αφού ο αθλητής από την Καστοριά εγκατέλειψε τον αγώνα. Στον τελικό παραβρέθηκε και απένειμε τα κύπελλα στους νικητές ο Αντιδήμαρχος ΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ. Το Δ.Σ και οι προπονητές του συλλόγου ευχαριστούν όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στη διοργάνωση και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες. Επίσης ευχαριστούν το ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και προσωπικά τον κ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ για τη στήριξη που παρείχε στο σύλλογο σε αυτό το τουρνουά αλλά και γενικότερα στην προσπάθεια που καταβάλει για να αναδείξει το άθλημα της αντισφαίρισης στην πόλη της Φλώρινας.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.