Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή από τους «Οχληρούς» Κοζάνης

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας «ΟΧΛΗΡΟΙ» Κοζάνης νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημοσίως όλους, όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της παράστασης «ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» την Τρίτη 25 Αυγούστου στο υπαίθριο θέατρο του Αριστοτέλη.
Καταρχάς, ευχαριστούμε τον ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για την πολύτιμη υλικοτεχνική του βοήθεια και την αμέριστη ηθική του στήριξη. Αποτελεί τιμή για μας η συμμετοχή μας στα Πολιτιστικά Δρώμενα 2015, που με πολύ κόπο και μεράκι οργάνωσαν επιτυχώς οι υπεύθυνοι του Δήμου Φλώρινας. Ελπίζουμε πως αυτή η συνεργασία μας θα έχει και συνέχεια στο μέλλον. Ευχαριστούμε, επίσης, τον ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη ζεστή τους φιλοξενία στο υπέροχο ανοιχτό θέατρο του συλλόγου, καθώς και τη ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και το 3ΙΚΑΣΤΙΚΟ 3ΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΕΕΤΦ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, που με το κύρος και τη δυναμική τους υποστήριξαν την εκδήλωση.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το υπέροχο κοινό της Φλώρινας, το οποίο αγκάλιασε την εκδήλωση, μας τίμησε με την παρουσία του και μας συγκίνησε με τα θερμά του σχόλια. Κλείνοντας, ευχόμαστε αυτή η εκδήλωση να αποτελέσει την αρχή μιας συχνότερης παρουσίας των ΟΧΛΗΡΩΝ στα πολιτιστικά δρώμενα της Φλώρινας, αλλά και μιας στενότερης συνεργασίας με τους πολιτισμικούς φορείς της πόλης.

Με εκτίμηση
ΟΧΛΗΡΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.