Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Το DrosopigiRace γίνεται... FLORINAtional!!!

Tο DrosopigiRace μεγάλωσε και πάει βόλτα στην πόλη ….μετά από 6 επιτυχημένους αγώνες τα τελευταία 4 χρόνια το DrosopigiRace σε συνεργασία με το Σ.Ο.Χ. Φλώρινας, το Δήμο Φλώρινας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κάνουν την υπέρβαση και διοργανώνουν το DrosopigiRace 2015 Mountainbike Combined Races.
Δύο ημέρες, δύο αγώνες, ένας μεγάλος νικητής – όλοι οι συμμετέχοντες.
Φέτος το DrosopigiRace διοργανώνει δυο αγώνες αντοχής διαφορετικού χαρακτήρα ώστε να αναδείξει τον ικανότερο ποδηλάτη.
Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 η Μάρω, η αρκούδα, αποχαιρετά την άνοιξη με έναν απογευματινό αγώνα αντοχής Cross Country XCO 20km στα εκπληκτικά μονοπάτια της Δροσοπηγής, ενώ την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 με τα κουβαδάκια και την ομπρελίτσα της αγκαλιά κατεβαίνει Φλώρινα για να υποδεχτεί το καλοκαίρι με έναν ημιμαραθώνιο αγώνα αντοχής XCM 39km που θα ξεκινά και θα τερματίζει μέσα από ένα καταπληκτικό μονοπάτι 5km στο κέντρο της πόλης.
Πληροφορίες για το DrosopigiRace 2015 Mountainbike Combined Races καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.drosopigirace.gr ή στο www.facebook.com/drosopigi.race
Την Παρασκευή 15 Μαΐου ανοίγει η υπηρεσία ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής μέσα από το site της διοργάνωσης για την αμεσότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.
Με το entry fee στα 10€ και για τους δυο αγώνες και διατηρώντας τα υψηλά standards των προηγούμενων διοργανώσεων, ο Σ.Ο.Χ Φλώρινας περιμένει τους αθλητές στην Φλώρινα για ένα απολαυστικό συνδυασμό ορεινής ποδηλασίας.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.