Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Συγχαρητήρια επιστολή του Συλλόγου «Οκτάβα»

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ», Γονέων του Ωδείου Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συγχαίρει θερμά τους μαθητές του Ωδείου Φλώρινας Παναγιώτα Αθανασίου, Γιώργο Αθανασίου και Ειρήνη Τρικιλίδου, οι οποίοι κατόρθωσαν να διακριθούν και να επιλεγούν μεταξύ των ενεργών μελών της ορχήστρας "ΜΟΥΣΑ" (Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης) και τους εύχεται καλή επιτυχία στην νέα τους αυτή προσπάθεια.
Η Συμφωνική Ορχήστρα "ΜΟΥΣΑ" θα λειτουργήσει με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και έχει ως στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο και την ανάδειξη ενός κοινωνικού ρόλου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας επιθυμεί να συγχαρεί θερμά και τους καθηγητές τους κ. Γιώργο Ζαχαρούδη και κα Μαρία Καραγιάννη, καθώς επίσης τους γονείς που υποστηρίζουν πάντα τις σπουδές και τα όνειρα των παιδιών τους.
Τέλος, συγχαίρουμε θερμά και τον συντοπίτη μας Παύλο Νίκου, διπλωματούχο κλαρινετίστα και παλαιότερο μαθητή του Ωδείου μας, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του διακρίθηκε και θα συμμετέχει στα ενεργά μέλη της ορχήστρας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Οκτάβα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.