Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Σημερινές επισκέψεις του Γ. Αντωνιάδη

Ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου τις εξής επισκέψεις σε τοπικές κοινότητες:

ΛΟΦΟΙ 19:30

ΒΕΥΗ 19:45

ΚΕΛΛΗ 20:15

ΣΙΤΑΡΙΑ 20:45

ΜΕΛΙΤΗ 21:00

13 σχόλια:

  1. Σε κανέναν υπουργό κοίτα να πας για την τηλεθέρμανση, το πετρελάιο θέρμανσης, τους κατεστραμένους δρόμους και γενικά για τα προβλήματα της περιοχής.
    Τι να σε κάνω στο χωριό μου; Σε μένα να τα πεις. Κοίτα να τα πεις εκεί που πρέπει. Αν σε θέλω θαρθω να σε βρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που εσύ έκανες το χρέος σου τόσα χρονιά βολεμένος κοντά στους πρώην διοικούντες και παραδώσατε το Νομό μας με άριστους δρόμους τύπου AUTOBANK, εξασφαλίσατε στους πολίτες φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης και γενικά έναν Νομό χωρίς προβλήματα. Έτσι οι τωρινοί διοικούντες έχουν την πολυτέλεια να επισκεπτονται τους πολίτες της περιοχής εθιμοτυπικά, αφού όλα τα προβλήματα τα λύσατε εσεις οι προηγούμενοι (τρομάρα σας) που έχετε το θράσος και κρίνετε αυτούς που μόλις ανέλαβαν.

      Διαγραφή
    2. 4:25 Λες ασυναρτησίες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ,κρίνει ο κόσμος την τακτική του βουλευτή της Ν.Δ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του καθενός. Λογοκρισία δεν θα κάνετε στον κόσμο. Η αλήθεια σας ενοχλεί. Στους προηγούμενους καραμπινάτο στέλεχος ήταν και ο βουλευτής. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΔΑΚΗ. ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ. Κυβέρνηση Ν.Δ.

      Διαγραφή
  2. 4:25 έχεις τρικυμία στο κρανίο , καταλαβαίνεις τη λες;;;;;; Ο Αντωνιάδης δεν είναι χθεσινός ,ούτε άμοιρος ευθυνών για τα χάλια της Φλώρινας. Τι αλαζονεία είναι αυτή ,θα απαγορεύσετε τον κόσμο να κάνει κριτική;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος κάνει κριτική αλλα όταν έρχεται η ώρα της κρίσης ως δια μαγείας τρέχει πίσω απο αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα...Είμαστε μαζόχες τελικά...Μας αξίζει που μας κάνουν ότι θέλουν οι ξένοι...

      Διαγραφή
  3. Αυτό δεν είναι κριτική, είναι εμπάθεια! Είναι κακία! Πονάει πολύ, θα συνηθίσετε όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντωνιάδη Γιάννη εμείς θέλουμε να έρχεσαι στα χωριά μας και να συζητάς μαζί μας τα προβλήματά μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να μας βοηθήσεις, για αυτό και σε στηρίξαμε με την ψήφο μας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη Βουλή πάτησες ποτέ κύριε Αντωνιάδη; Οι κακές γλώσσες λένε ότι μόνο στην ορκωμοσία ήσουν παρών και άλλη μία φορά... έχεις κάνει δηλ. χιλιάδες απουσίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,,,ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ...ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλο ζόρι...Αφου ολα πάνε ρολόι...Δυστυχώς όμως υπάρχουν τεμπέλικα κομματόσκυλα βολεμενα απο το σύστημα αλλα τα παιδιά σας θα το βρουν μπροστά τους...το πάρτη κρατάει λίγα χρονια...

      Διαγραφή
    2. Είσαι και ανορθόγραφος! Η λέξη "παρτη" δεν έχει σχέση με το "πάρτι" . Απλώς τόσα χρόνια κοίταγες την πάρτη σου και σου έμεινε συνήθεια.

      Διαγραφή
    3. Δημόσιος υπάλληλος είσαι;;;παω και στοίχημα....Και δεν ρωτάω πως μπήκες στην θεσούλα...

      Διαγραφή
  7. 11:20 ΚΑΙ 12:!7 είστε ή μάλλον είσαι μεγάλος γλείφτης και χρωστάς μεγάλη χάρι στον βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.