Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Τα εγκαίνια της έκθεσης έργων μαθητών 1ου Ε.Κ. – 1ου ΕΠΑΛ – Εσπερινού ΕΠΑΛ Φλώρινας (video)

Εκδήλωση για τα εγκαίνια της «Έκθεσης Έργων Μαθητών» των σχολικών μονάδων 1ου Ε.Κ. Φλώρινας, 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας και Εσπερινού ΕΠΑΛ Φλώρινας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου στο ισόγειο του κτιρίου της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, του διευθυντή Δ.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Τζώτζη καθώς και διευθυντών, εκπαιδευτικού προσωπικού και μαθητών των σχολείων.
Τα έργα αποτελούν συνθέσεις από υλικά και συσκευές των εργαστηρίων και κατασκευάστηκαν στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Φλώρινας.
Κατά τον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς και κυρίως τους μαθητές για την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασαν, δηλώνοντας έκπληκτος από τις δημιουργικές τους ικανότητες, ενώ τόνισε ότι βασικός στόχος από πλευράς περιφέρειας είναι η ανάδειξη των δυνατοτήτων των παιδιών και των σχολών, εκφράζοντας την πρόθεση να συμβάλλει με οποιοδήποτε τρόπο στο δύσκολο έργο που επιτελούν.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Πέμπτη 2 Απριλίου.



1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΚΥΡΙΟ Ν. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.