Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ανώτερος ο Άρης πέρασε με 0-2 από τη Φλώρινα (video)

Την υπεροχή του από τη σέντρα της αναμέτρησης φρόντισε να δείξει ο Άρης που έκλεισε την Θύελλα Φιλώτα στην άμυνα της ψάχνοντας διαδρόμους για να ανοίξει το σκορ, να αποβάλλει το άγχος, «σφραγίζοντας» το έκτο σερί τρίποντο, επικρατώντας με σκορ 2-0, περιμένοντας άλλα τέσσερα βήματα πριν το τέλος.
Η αποτελεσματικότητα των κίτρινων στο πρώτο μέρος χτύπησε… κόκκινο, καθώς οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις δύο ολοκληρωμένες ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Η επιμονή του Λιόνη στο 16΄είχε αποτελέσματα με τον αμυντικό του Άρη να κερδίζει την μπάλα, να την γυρίζει στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με τον Σουνά να “στρώνει” στον Καπνίδη που με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την έστειλε στο παραθυράκι του Στεργιάκη για το 0-1.
Στην αμέσως επόμενη ολοκληρωμένη προσπάθεια του Άρη, ο Ν΄Λουντούλου ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει και να δώσει μαξιλαράκι ασφαλείας στον Άρη.
Ο Σουνάς από τα δεξιά γύρισε στο σημείο του πέναλτι με τον Γάλλο να γράφει το 0-2.
Η εικόνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαφοροποιήθηκε από αυτή του πρώτου. Μέτρια εμφάνιση, με την μόνη διαφορά ότι οι κίτρινοι δεν απείλησαν τόσο, ώστε να σκοράρουν όπως έκαναν στο πρώτο 45λεπτο.
Αναίτια χαλάρωση και πολλά λάθη στο χώρο κυρίως της μεσαίας γραμμής. Μοναδική αξιόλογη προσπάθεια στα πρώτα λεπτά ένα σουτ του Πόι στο 48΄που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στεργιάκη.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Άρη στη συνέχεια σπαταλήθηκε από τον Καπνίδη που στο 76΄δεν κατάφερε από την μικρή περιοχή να νικήσει τον Στεργιάκη.
Με το υπέρ του 2-0 ο Άρης έδωσε την δυνατότητα στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να αποσύρει τους Πόι και Καπνίδη που βρίσκονται στο όριο καρτών με έξι και τρεις αντίστοιχα.
Το 0-2 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο δεν άλλαξε με τον Άρη να παίρνει ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο και να παραμένει στο -1 από την κορυφή.



Διαιτητής: Κατσικογιάννης A. (Ηπείρου)
Boηθοί: Γεωργάκης Γ. (Ηπείρου) – Καραλής Λ. (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Παπαδόπουλος A. (Κοζάνης)
Θύελλα: Στεργιάκης, Κόλα, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης (46΄Ανδρεάδης), Μουρατίδης, Σιδηρόπουλος Χ. (61΄Βλαδίκας), Θεοδουλίδης,Ζαρογιάννης (78΄Καραπέτρος), Μαρκόπουλος
ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι (73΄Νάκας), Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (83΄Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Σανι

Δείτε όλο τον αγώνα στο video του metrosport.gr


Κείμενο – φωτογραφίες: pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.