Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Εντυπωσίασε στη Φλώρινα η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (video)

Τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Βαγγέλη Αραμπατζή, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Φλώρινας σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. «ΠΕΛΑΓΟΝΙΑ» και την παρακολούθησαν περισσότερα από 400 άτομα, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στην αίθουσα και στους χώρους έξω από αυτή.
O Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση είπε:
«Θα ήθελα να συγχαρώ το μαέστρο, όλη την ορχήστρα, αλλά και τους γονείς που συμπαραστέκονται στα παιδιά τους. Είναι όλοι τους, άξιοι συγχαρητηρίων.
Θέλω επίσης να τους ευχηθώ επιτυχίες και να τους ευχαριστήσω θερμότατα, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας. Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω και το μαέστρο για την πρόταση που μας έκανε να είναι κάθε χρόνο στη Φλώρινα, πρόταση την οποία φυσικά και αποδεχόμαστε με μεγάλη μας χαρά και ελπίζω να βρούμε και έναν πολύ μεγαλύτερο χώρο, ώστε να μπορέσουν να σας απολαύσουν περισσότερα άτομα.
Συγχαρητήρια σε όλους σας».

Ακολούθως, ο κ. Δήμαρχος έδωσε μια αναμνηστική πλακέτα στο μαέστρο, για τη συμβολή της ΣΟΝΕ στην ανάδειξη του πολιτισμού και της μουσικής και για την ευαισθητοποίηση των νέων.



1 σχόλιο:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=ImTYpY37jBc

    Δες τε εδω τις προβες που καναν για αυτην την εκδηλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.