Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδριάζουν οι επιτροπές του δήμου Αμυνταίου

Συνεδριάζει σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αμυνταίου,με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1.Εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2014 και κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης.
2. Ψήφιση πιστώσεων οικονομικού έτους 2014.

Συνεδριάζει σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
1. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων για τρία (3) έτη στο κατάστημα ΄΄ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ (ΜΕ ΚΛΙΒΑΝΟ ΕΨΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ)΄΄ του Σαρηγιαννιδη Κων/νου του Κυριάκου στην Τ.Κ. Λεβαίας.
2. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων για τρία (3) έτη στο κατάστημα ΄΄ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ΄΄ της Νάστου Φανής του Ιωάννη στην Τ.Κ. Ξινού Νερού.
3. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ‘’ΚΑΦΕ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΠΙΤΣΑΡΙΑ’’ του Πατέγου Μιχαήλ του Νικολάου στην Τ.Κ. Βαρικού.
4. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ΄‘ΕΠΙΧ.ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ)’’ της Σιώμου Παρασκευής του Ευαγγέλου στην Τ.Κ. Βαρικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.