Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων για τη Γάζα

Ξεπερνά τις προσδοκίες η συμμετοχή των κατοίκων της Φλώρινας κατά τη χθεσινή πρώτη μέρα συγκέντρωσης φαρμάκων για τη Γάζα, με πρωτοβουλία του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας.
Παυσίπονα, αναλγητικά, γάζες, γάντια, οροί, αντισηπτικά κ.ά. θα συγκεντρώνονται στο ξύλινο σπιτάκι του δήμου Φλώρινας στην πλατεία Γ. Μόδη μέχρι και την προσεχή Τρίτη και ώρα 7.00 μ.μ. Το υλικό θα αποσταλεί άμεσα στην πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα.

6 σχόλια:

  1. Πού ΄΄ηταν όλοι αυτοί οι "ενεργοι νέοι" όταν οι ...γυναίκες διαμαρτύρονταν που δεν έχουν γιατρό στην Φλώρινα για να τις ξεγεννήσει η να εξετάσει τα παιδιά ναι τα παιδιά που γεννήθηκαν ή που θα γεννηθούν στην Φλώρινα;;; Από υποκρίσία και εράνους της "μόδας" η "ενεργους τηλεκατευθυνόμενους νεους" και "σφραγιδάκια μη κυβερνητικών οργανώσεων νέων" μπουχτίσαμε....Κοιτάξτε πρώτα τα του τόπου σας και όταν και άμα εφόσων τα έχετε λύσει όταν τα προβλήματα σας μετά κάντε εράνους και για τα παιδιά της δυτικής αφρικής που λοιμοκτονούν από τον ιό έμπολα και πεθαίνουν στους δρόμους της Σιέρα Λεόνε της Νιγηρίας ..για τα παιδιά Χριστιανών στο Ιράκ ..για τα παιδιά ορθοδόξων στην ανατολική Ουκρανία ..για τα αυριανά και σημερινά άρρωστα παιδιά της Φλώρινας που δεν θα προλάβουν να φτάσουν με το ασθενοφόρο στην Θεσσαλονίκη ...οι έρανοι της μόδας και της πλάκας σας μάραναν στην Φλώρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξένο είναι πιο γλυκό. Είναι trendy και εναλλακτικό να διαμαρτύρεσαι για τους πάντες, εκτός από τους συνανθρώπους σου.

      Με τέτοιες "αυθόρμητες πρωτοβουλίες" συντηρείται ένα ολόκληρο "Μη Κυβερνητικό" (αλλά βαθύτατα καθεστωτικό) οικοδόμημα συγκεκριμένων παρατάξεων.

      Διαγραφή
    2. Εσείς που κόπτεστε τόσο πολύ για τη Φλώρινα και το νοσοκομείο και έχετε το μονοπώλιο της ευαισθησίας για αυτήν, γιατί λοιπόν δεν κάνατε έναν σύλλογο ή έναν όμιλο για τέτοιου είδους διαμαρτυρίες; Αλλά ξέχασα δεν θα σας έμενε χρόνος για να εξαντλείτε τη μιζέρια σας μέσω ενός υπολογιστή ανωνύμως...γιατί ενδεχομένως έχετε μάθει να εξυπνακίζετε διαδικτυακά και να μην έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα....γιατί το φτωχό μυαλό σας δεν μπορεί να αντιληφθεί τον πόνο παιδιών που δεν ευθύνονται σε τίποτα και σφαγιάζονται καθημερινά, γιατί θεωρείτε εαυτούς ανώτερους εκ των υπολοίπων, γιατί έχετε μάθει στη ζωή σας μόνο να κριτικάρετε αλλά να μην δημιουργείτε, γιατί είστε μόνοι σας σε ένα δωμάτιο μπροστά από έναν υπολογιστή, γιατί η @@@ σας δεν έχει όρια

      Διαγραφή
    3. κανένα ..υπόθετο για την λογοδιάρροια σιυ μάζεψες 11.49 ;;;;;

      Διαγραφή
  2. Χίλια μπράβο στους Φλωρινιώτες, στους Ενεργούς Νέους Φλώρινας για την πρωτοβουλία τους και στο ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ που την προβάλλει. Επιτέλους, νιώθω πολύ υπερήφανος που είμαι Φλωρινιώτης!
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.