Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,
Θα ήθελα ολόθερμα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο για τη στήριξή σας, όσο και για την εμπιστοσύνη που δείξατε απέναντι στην "Αναπτυξιακή Πορεία" και φυσικά στο πρόσωπό μου.
Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι ενεργά στον πολιτικό στίβο και είμαι ιδιαίτερα περήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία να συμβάλλω κι εγώ με τον τρόπο μου στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας. Με έντονο το αίσθημα ευθύνης, θα προσπαθήσω να είμαι δυναμικά παρών στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, έτσι ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.
Θα ήθελα να συγχαρώ και όλους τους συνυποψήφιούς μου, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μπορέσαμε να προβάλουμε τη θέληση και την όρεξή μας για σκληρή δουλειά.

Με εκτίμηση
Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος

12 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!
    Να προσέχεις τι θα ψηφίζεις στο Συμβούλιο φίλε μου.
    Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ
    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ,ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ . ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ .....

    ΚΑΡΣΑΝΑΣ ΝΙΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που ανανεώθηκε έστω και στο μισό η εκπροσώπηση του πρώην Δήμου Περάσματος στο Δημοτικό Συμβούλιο άξιζε την ψήφο που σου έδωσα.
    Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εισαι απο τα πλεον ηθικα ατομα του πολιτικου στιβου μακαρι να παραμεινεις ετσι οπως ξεκινας σου ευχομαι καλη επιτυχια εχεις ολα τα προσοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NA ENAΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΝΕΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΔΗ ΓΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ!!!!!!!!!!!!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ...............ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΑΛΛΑ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ 5 5 5 5 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ....
    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ 5 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο πού δέν τόλμησε ο 8:24 συγχωριανός του πού υπογράφει το κείμενο να υπογράψει και στο παρακάτω κείμενο(12:51).Είναι δε τόσο" έξυπνος "που δεν άλλαξε και τόν τρόπο γραφής.Μικρόψυχοι και κακεντρεχής εξάλλου δεν υπάρχουν πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΧΑΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΛΥΦΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΠΕΤΗΣ ΟΥΤΕ ΔΟΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨIΧΟΥΛΑ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ 12:51.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΩΤΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΚΟΛΧΙ-- ΚΙΟΤΕΣ!!! ΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ.
    ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΑΝ (ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ -ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ <> ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΙΣ!!!!!!! ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ)ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΓΛΥΦΤΕΣ.ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΨΗΦΩΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ!!!!!!
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ .....
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΗΔΕΙΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ....... ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ.
    ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ!!
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.......

    Υ.Γ1: ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

    Υ.Γ2 :--ΚΙΟΤΕΣ!!! ΒΛΕΠΕ ΛΕΞΙΚΟ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1)ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΞΕΡΟΛΑ

    2)ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΗΜΕΝΕ.

    3)ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΧΙΚΗ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.

      Μαχάτμα Γκάντι

      Διαγραφή
  11. Μη μου πολυψηλώνεσαι γιατί ψηλός δεν είσαι, και το χωριό σου είναι κοντά, και ξέρω τίνος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.