Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Κεντρική ομιλία του Θ. Μουμουλίδη στη Φλώρινα

Ο συνδυασμός «αλλαΖουμε εποχη» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας το Θέμη Μουμουλίδη και o υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σάββας Σαπαλίδης, με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Φλώρινας, σας προσκαλούν στην κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 13 Μαΐου 2014 και ώρα 8:30μ.μ, στο Ξενοδοχείο Φιλίππειο, Διογένους 1, Φλώρινα.
Όλοι μαζί στο μεγάλο ξεκίνημα για αλλαγή σελίδας στη Δυτική Μακεδονία

http://allazoumeepochi.wordpress.com

1 σχόλιο:

  1. Ο κ Παπαδόπουλος του Μουμουλίδη ήταν δύο φορές υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ του Στρατάκη και δεν εξελέγη. Μετά ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ και την Μούσιου και δεν εξελέγη. Πάλεψε με πάθος για την εκλογή του ουρανιοτοξίτη.Αναστασιάδη στην Μελίτη και αυτό τουλάχιστον το κατάφερε. Ποια η θέση σας κ. Παπαδόπουλε για το Ο.Τ; Δεν πρέπει να ξέρουν οι πολίτες πρινσας εμπιστευτούν;Η κ. Ιωαννίδου γιατί τρέχει σπίτι σπίτι για να βγει ο Δαλάκης του Βοσκού; Δεν πρέπει να στηρίξει Γκέκτση; Το ίδιο ερώτημα δεν πρέπει να απαντήσει και η ίδια για το ουράνιο τόξο γιατί την κατηγορούν ότι τους στηρίζει;


    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.