Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Γυναίκα εν μέσω κρίσης» (video)

Ημερίδα με θέμα «Γυναίκα Εν Μέσω Κρίσης: Μια Ψυχο-Κοινωνική Προσέγγιση» διοργάνωσε χθες η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Στο video μιλούν κατά σειρά για την εκδήλωση: η προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Φλώρινας, Ειρήνη Ξανθοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου «Το Σπίτι της Γυναίκας», Λία Αχλαδά, η ψυχολόγος Μαρία Παπακυριακού, η ψυχολόγος Σταυρούλα Παπανικολάου, η κοινωνιολόγος Ιωάννα Ζαφερίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτρης Ηλιάδης, ο Αντώνης Σίπκας, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας, ο Χρήστος Αντωνίου, διευθυντής του Ειδκικού δημοτικού σχολείου Φλώρινας και η Αγνή Σιδηροπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με αναπηρία.


1 σχόλιο:

  1. Χρόνια Πολλά σε όλες τις ΚΥΡΙΕΣ. Με οδηγό ΚΑΙ την Γυναίκα μεσα απο τους ρόλους που καλειτε να υποστηρίξει η ζωή θα είναι πάντα όμορφη... Συγχαρητηρια στην ΠΕ Φλώρινας, στην ομάδα διοργάνωσης και τις αξιόλογες εισηγητριες.
    Σιδηροπουλου Αγνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.