Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια της έκθεσης «Ήταν και δεν ήτανε» (video)

Με αφορμή 15 τοπικά παραμύθια από τη συλλογή του Μίμη Σουλιώτη και της Αντιγόνης Τσάμη, μια ομάδα 14 φοιτητών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας, συνεχίζοντας τις αναζητήσεις τους, και στο πλαίσιο των μαθημάτων της Πρακτικής Άσκησης, παρουσιάζουν τα έργα τους σε μια εκθεσιακή ενότητα με τίτλο: «Ήταν και δεν ήτανε».
Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στον εκθεσιακό χώρο της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Φ.Σ.Φ.Α.
Στην έκθεση ζωγραφικής συμμετέχουν με έργα τους οι φοιτητές και οι φοιτήτριες: Αγνή Ρούσου, Άννα Τσαμκόσογλου, Αννώ Θεοδώρογλου, Άρης Σαραντόπουλος, Βάσω Μπουρμά, Ειρήνη Φουνταραδάκη, Ελένη Σουλιώτη, Ελευθερία Ανδριανοπούλου, Θοδώρα Μιχαηλίδου, Παναγιώτα Περδικάρη, Τζένη Νόση, Χρήστος Σκούρτης, Χριστίνα Τζάνη, Χρυσούλα Ξυνέλη καθώς και οι μαθητές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, μαθητές του KΕΦΙΑπ Φλώρινας (πρωην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) και του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 31 Μαρτίου. Ώρες λειτουργίας: 6:00 – 9:00 μ.μ.



Πηγή video: εφημερίδα Ηχώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.