Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τι είπε ο Μ. Κεφαλογιάννης για εκλογές και μνημόνια (video)

Στη Φλώρινα βρέθηκε χθες ο βουλευτής της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κόμματος για τις ευρωεκλογές μίλησε σε τοπικά στελέχη, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ.
Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου, ανέπτυξε τις θέσεις της Ν.Δ. για τις επικείμενες εκλογές, τονίζοντας παράλληλα πως η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση και τα μνημόνια.


34 σχόλια:

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ- ΠΟΛΑΝ--ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ . ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μια κατάμεστη αίθουσα γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό μίλησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ- ΠΟΛ.ΑΝ. Τρεις και ο κούκος είχε φύγει. Κατάλαβαν τι τους περιμένει στις εκλογές. Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τελικά είναι υποψήφιος βουλευτής η δήμαρχος;;; Στις ευρωεκλογές θα ασχοληθεί με την πάρτη η την Ν.Δ;;. Πως κατάντησε Η Ν.Δ θλιβερή εικόνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από κόσμο βλέπω πως ούτε την δική τους ψύφη θα πάρουν.

    και με τον σταθούλη μαζί βουρ στην Αθήνα να ψυφίσουν απόψε τις περικοπές!!!

    Μπεεεε σε όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ: ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ... ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ...ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ...ΑΔΕΙΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ...ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΙ...(ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ...) ΑΕΙ ΣΤΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θλιβερή εικόνα της Ν.Δ .Πότε έγιναν εκλογές για την αναδειξη των μελων της ΝΟΔΕ;;;;; Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ είναι ο παλιός πρόδρος της τοπικής ΠΟΛΑΝ ΤΟ θλιβερό 1993. Μήπως είναι τυχαίο;;;;;;;;;;. ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ φέραν την Ν.Δ σ αυτήν την θλιβερή κατάσταση. Χρειάζεται επανεκκίνηση και αλλαγή πορείας χωρίς τον Σαμαρά. Αν δεν είναι πολύ αργά . Το 1993 απέτυχε να διαλύσει την Ν.Δ το πέτυχε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχααα !!!!!! τρεις και κουκος στην συγκέντρωση , αρχίσατε να το καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος σας έχει σιχαθεί !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΡΣΛΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ 140 ΠΕΝΤΑΜΗΝΙΤΕΣ, 70 ΔΙΜΗΝΙΤΕΣ, 30 ΟΚΤΑΜΗΝΙΤΕΣ, 50 ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΑΕΔ, 4 ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΤΑ ! ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΛΩΡΙΝΑ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ,ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ. ΑΧΑΡΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ@@ ακόμα μιλάτε για ανάπτυξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο Φλωρινιώτες αρχίσατε να ξυπνάτε και καταλάβατε πώς ο σωτήρας είναι ο εαυτός σας και όχι τα πλουσιόπαιδα του συστήματος που στηρίζατε....εύγε και πάλι....Χρήστος.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝΔ...ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας αυτός ο οποίος σε κάθε ανάρτηση γράφει για τη Χρυσή Αυγή. Οι πολιτικές του πεποιθήσεις βέβαια δικαιολογούν το ότι το κολλάει παντού (ελλείψει κριτικής ικανότητας -αν είχε δε θα ψήφιζε ΧΑ). Ελπίζω μόνο να είναι πολλοί λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η ΧΑ είναι ψήφος διαμαρτυρίας ή σωτηρίας γιατί τότε ακόμα και ο Στάθης όαση φαίνεται..
      Και μη χειρότερα!

      Διαγραφή
  15. Πράγματι, μόνο αυτοί που φάγανε και τρώνε μέσα από τους κομματικούς μηχανισμούς της ΝΔ και αυτοί, όχι όλοι. Αχάριστοι, τόσοι βολευτήκατε από το πουθενά, ένα παρόν το οφείλατε.... αν όχι τίποτε άλλο από υποχρέωση προς τους "ευεργέτες" σας.... Να δεις που σε λίγο θα δηλώνουν όλοι και αντιμνημονιακοί ......:-((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Η ΕΡΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣΘΗΚΕ ΣΕ 10 ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηρθε να σώσει τον Βολεψόπουλο,Δύσκολοι καιροί για ελεύθερους επαγγέλματίες ενώ το Δημαρχηλίκι ειναι θείο δώρο τελειο βόλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΚΕΙ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
    ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΗΛΙΑΔΗΣ
    ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
    ΤΣΕΠΑΣ
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσείς που ακόμα ασχολείστε με τη ΝΔ, ξέρετε ότι ο δικομματισμός έχει περάσει ανεπιστρεπτί κι ότι τα περί εθνάρχη και δεξιάς είναι πια γραφικά. Κοιτάξτε τι θα γίνει για να σωθούμε σαν κράτος και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μη σώσουν και σωθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ν.Δ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Στάθη είσαι τελειωμένος και από δήμαρχος μετά το χθεσινό ναι σε όλα. θέλεις την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο αν είσαι μάγκας διάλεξε ένα από τα δύο τώρα δήμαρχος η βουλευτής

      Διαγραφή
    3. Ο Καραμανλής μας τελείωσε. "Εθνάρχης" - "ΞεΕθνάρχης" η ιστορία θα το δείξει. Σκοπός είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα. Αν δεν ξεκολλήσουμε το μυαλό μας από το παρελθόν πως θα πάμε παρακάτω;

      Διαγραφή
  20. ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΚΑΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καληνύχτα Στάθη με το σημερινό ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ κάηκες οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε σείς ποιοί είναι αυτοί ; Σάν ΠΑΡΕΛΘΟΝ μου μοιάζει .
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Μα για να σωθεί η Ελλάδα στους καιρούς τους ύστατους ,
    βρείτε τώρα έναν καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ω ξειν αγγελειν τοις ξενοις
    ότι τηδε κοιμόμεθα
    τοις κείνων διαταγάς πειθόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσοι λίγοι. Μέτρησα 39 άτομα ενώ μετά το 10ο λεπτό μπήκε άλλος ένας. Δηλαδή 40, δεν είναι και άσχημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βάλτε τον Μποντζίδη για Αντιπεριφερειάρχη.
    Εχει εξειδίκευση στα πιράγχας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντίθετα , τα πιράγχας σπρώχνουν το Βόσδου για Αντιπεριφερειαρχη και μόλις τον βγαλουν στα ανοιχτά θα πέσουν όλα μαζί.
      Θα λένε όμως ότι τα έστειλε ο...Ηλιάδης ο Μίμης

      Διαγραφή
  26. Μου θυμήζει τα παλιά μπουζουξίδικα της Φλώρινας . ¨Όταν οι τραγουδίστριες των Αθηνών δεν"πουλούσαν δίσκους στα κοσμικά των Αθηνών , ερχόντουσαν στα εδώ μπουζούκια και χμ ας πούμε μάζευονταν καμια 30αριά ξενύχτες .Πρίν κλείσετε τα ρολά στο μπουζουξίδικο δώστε και κανα φοντανάκι στα ...φιλαράκιας....Μπάι μπάι και στον αγύριστο.....Ο Βαγγέλης ο σομπάς΄ από την Μελίτη που είναι να τα πούμε ιδιαιτέρως ;;;;;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.