Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Φλώρινα (video)

Βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής και εθνικιστικών οργανώσεων βρέθηκαν χθες στη Φλώρινα, στην καθιερωμένη ετήσια συνάντησή τους για τη Μακεδονία.
Στην κεντρική πλατεία Γ. Μόδη, μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε πορεία σε δρόμους της πόλης.
Στη συνέχεια, μετέβησαν αιφνιδιαστικά στο τελωνείο της Νίκης, κλείνοντας συμβολικά τα σύνορα.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν ήταν οι Νίκος Κουζήλος, Αντώνης Γρέγος, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος.



82 σχόλια:

  1. Στην Καλαματα δεν τους δεχτηκαν.Στη Φλωρινα γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην καλαματα εχουν Δημοκρατια .....ζητω η Καλαματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χορτασες καλα δημοκρατια? Σου αρεσει φαινεται που σε κλεβουν και σε κοροϊδευαν τοσα χρονια...Λουσου τα τωρα και μην μιλας! Τοσα χρονια ανεχονταν η κοινωνια το ενα ακρο, για την ισορροπια και μονο να δεχτειτε και το αλλο! Και στο κατω κατω για την Μακεδονια και την Ελλαδα φωναζαν, εσυ γιατι ενοχληθηκες?

      Διαγραφή
  4. Αίσχος.Ντροπή.Δεν υπάρχουν λόγια για τους Φλωρινιώτες. Σίγουρα υπάρχει ένα κομμάτι της πόλης υγιές που θα ήθελε να αντιδράσει αλλά όταν βλέπεις τους ασφαλίτες και τους αστυνομικούς να κάθονται προσοχή όταν οι αμόρφωτοι τραγουδούν τον εθνικό ύμνο και έχουν τα χέρια παρατεταμένα με ναζιστικό χαιρετισμό...τι να πεις,μια φασιστοσυντηρητικοθρησκευομενη μικροαστική χωριατούπολη.Να εξαφανιστεί απο το χάρτη αυτή πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες ρε ξεφτιλα που θα μιλησεις για τα παλικαρια που τραγουδουσαν τον εθνικο υμνο;;;εσυ δεν εισαι ελληνας ρε;;;και αμα δεν εισαι δρομο στην χωρα σου!!!

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε αχρηστε κουμουνοβουλγαροκομητατζη,αντε με τον γκρουεφσκι στην πατριδα σου,εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ!

      Διαγραφή
    3. βρε αμε στο δ@@@!! εσύ να εξαφανιστείς από το χάρτη!!! οι τύποι είναι ακραίοι κ το ξέρουμε όλοι.. αλλά τι ήθελες να κάνει ο κόσμος δηλάδη; να πάει να πλακωθεί στο ξύλο με τους τρελούς; δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να φωνάζει ότι θέλει! Στην Αθήνα που λύνουν και δένουν σε όλες τις γειτονιές οι χρυσαυγίτες τι πρέπει να γίνει; Να βγάλουμε και την Αθήνα από το χάρτη;;; Ναι χωριατουπολη ειμαστε κ καλα κανουμε..τη δουλειά του κοιτάει ο κόσμος, σιγά μην έδινε σημασία σε 100 που γκαρίζουν στο δρόμο!!

      Διαγραφή
    4. Εσυ σιγουρα εχεις πολλούς φίλους. Οι φασιστες σε ψάχνουν και το υγιειες κοματι της Φλωρινας και καθε πολής που ειναι πανω απο το 90% σε εχει για ανιστόρητο, αμορφωτο και ανώριμο. Βλεπεις 5 χρυσαυγιτες και έναν σκληροπυρηνικό παπά στη Φλωρινα και αμεσως εβγαλες πορισμα οτι ειμαστε μια φασιστοσυντηρητικοθρησκευομενη χωριατούπολη. Σου ευχομαι τοσο εύκολα να βγάζεις παντα συμπερασματα για ολα. Για να μη βγαλεις την εφηβεια.

      Διαγραφή
  5. Γιατί εκεί ξέρουν από καλό λάδι!!!!!!
    Εμείς είμαστε δημοκράτες τους δεχόμαστε όλους!!!!
    Φασίστες δεξιούς αναρχικούς αντιεξουσιαστές Έλληνες ξένους δεν μας ενδιαφέρει ας έρθει όποιος θέλει!!!!
    Λεφτά να αφήσει στην πόλη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22 Ιουλίου 2013 - 10:56 π.μ..Να εξαφανιστεί απο το χάρτη αυτή πόλη.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Προσπαθησαν καποιοι ομοιδεατες σου να εξαφανισουν αυτην την πολη με κατι κανονακια που στολιζουν την ομορφη πλατεια μας ... η να την κανουν Αλβανια αλλα <> δυστυχως δεν τα καταφεραν !!!!!
    Μπορεις να ευχεσαι οτι θες ακομη και να εξαφανιστει η Ελλαδα απο τον παγκοσμιο χαρτη
    Δημοκρατες σαν και σενα εχει χορτασει αυτος τοπος και κυριως πολεμησε για να μην επικρατησουν οι ιδεες σαν και τις δικες σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν είρθαν στη Μελίτη οι κοτούλες της χρυσαυγής; Τους περιμέναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος θα τους σταματουσε?Εσυ,ο αναστασιαδης,ο βοσκοπουλος?Αντε γεια ρε μπαγλαμα κοκοραικο!

      Διαγραφή
    2. κατσε καλα ρε μονο οι κοτες μιλουν μεσα απο το κοτετσι με το που βγουν εξω το βουλωνουν καταλαβες τι εννοω

      Διαγραφή
    3. και αφου δεν φοβαστε κανεναν γιατι δεν ηρθατε απλα ρωταω

      Διαγραφή
    4. Ποτε επειτελους θα ερθουν στην μελιτη να τους γλεντησουμε λιγο.εσεις βρωμοεθνικηστες λαπαδες πατε στα γυμναστηρια και σηκωνετε σηδερα για να φουσκωσετε εμεις τα σιδερα τα τρωμε και κατι ατομα σαν και εσας τα βλεπουμε σαν ασπιρινες.πηγατε στην διασταβρωση να τρωμοκρατησετε οικογενειες να μην ερθουν στο πανηγηρι γιατι δεν ηρθατε να σταματησετε το πανηγηρι..χαχαχαχα σιγα μην ερχοσασταν!

      Διαγραφή
    5. οπιος μας ψαχνει ερχεται να μας βρει οποτε αμα θεσ πες μου στοιχεια δικα σου δεν πειραζει θα κανω εγω τον κοπο να ερθω

      Διαγραφή
  9. μπραβο ρε αλανιααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AN EXOUN KOTSIA OLOI AUTOI OI "PATRIOTES" AS PIGENAN MIA MERA NORITERA STI MELITI KAI NA DO POSO AGONISTES KAI NTAIDES EINAI.............

    ELLINARADES TIS KAKIAS ORAS POU KSEFTILIZOUN AUTON TO PANEMORFO TOPO!!!!

    OSO GIA TOUS FLORINIOTES ALI MIA FORA PERNOUN AUTO POU TOUS AKSIZI, ELPIZO NA KSIPNISOUN KAI NA DIOKSOUN OLA AUTA TA ............ EINAI POLU ARGA........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ -ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΛΠ.
      ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

      Διαγραφή
  11. εξω οι φασιστες απο την Φλωρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ. ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ; ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ... ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις!

      Καθημερινά πλέον βλέπουμε τη χρησιμότητα που έχει η Χρυσή Αυγή για την παραπαίουσα Μεταπολίτευση. Αποδεικνύεται το πολυτιμότερο "εργαλείο" των δωσίλογων της εποχής του Μνημονίου. Άλλες φορές με τις βρισιές, άλλες φορές με τις σφαλιάρες και άλλες φορές με τα "κουμπούρια", καταφέρνουν και δίνουν τροφή" στα ΜΜΕ των δωσίλογων. Αποσπούν την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα και δίνουν στους προδότες απρόσμενες "πάσες" σε ένα "παιχνίδι", το οποίο θα έπρεπε να είναι ήδη χαμένο γι' αυτούς.
      Η Χρυσή Αυγή με τη λειτουργία της λειτουργεί σαν σωσίβιο για τους δωσίλογους. Απλά αναμασά "δυνατά" στη Βουλή αυτά τα οποία λέει ο κόσμος στον δρόμο, δίνοντας το "άλλοθι" σε όλους τους προδότες της Βουλής να παριστάνουν τους "δημοκράτες" Πρόκειται για μία ομάδα αγραμμάτων, η οποία απλά βάζει τη "μαγκιά" του πεζοδρομίου στα βουλευτικά έδρανα. Οι ίδιοι οι δωσίλογοι τούς προκαλούν ή ακόμα και τους παροτρύνουν να παραστήσουν τους "άντρακλες" μέσα στη Βουλή ...Καθαρός αντιπερισπασμός ...Για να μην βλέπει ο λαός τούς προδότες, έβαλαν μπροστά του τους βλάκες.
      Σε ποια κοινωνική εκδήλωση θα μπορούσε να σταθεί ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Σε ποιο ακροατήριο θα εξηγούσαν τους "αγώνες" τους και την "αγωνία" τους για τη δημοκρατία; Χάρη στον Κασιδιάρη και τους άλλους μπορούν ακόμα και σήμερα να "ψελλίζουν" κάτι περί δικαιωμάτων του πολίτη, Χίτλερ και ολοκληρωτισμούς. Χωρίς τον Κασιδιάρη και τους ομοίους του, διαφορετική θα ήταν η συζήτηση μεταξύ των πολιτών ...Θα συζητούσαν για την προδοσία του Γιωργάκη και την παραδειγματική τιμωρία του ...Θα συζητούσαν για το "δούλεμα" του Σαμαρά, ο οποίος υποσχόταν "προανακριτικές" και στην πραγματικότητα "έκλεψε" τις εκλογές ...Θα συζητούσαν την προστασία που απολαμβάνουν οι διεφθαρμένοι, εξαιτίας των νόμων του Βενιζέλου ...Θα συζητούσαν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τον προδοτικό και διεφθαρμένο δικομματισμό.
      ...Συζητάνε όμως οι πολίτες τέτοια πράγματα; ...Όχι βέβαια. Συζητάνε για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να οπλοφορούν οι βουλευτές μέσα στη Βουλή. Συζητάνε για το αν έδωσε ένα "τσόκαρο" την τσάντα του για έλεγχο ή όχι. Αυτό το προπέτασμα "καπνού" τούς προσφέρει η Χρυσή Αυγή ...Δεν βλέπουν τα σοβαρά και βλέπουν τα ασήμαντα ...Δεν μιλάνε για το γελοίο τίμημα που έλαβε ο Βενιζέλος, προκειμένου να παραδώσει τον τερατώδη ΟΤΕ στους Ναζί της Ντόιτσε Τέλεκομ ...Δεν μιλάνε για τις αθλιότητες των διοδίων και του Μπόμπολα ...Δεν μιλάνε για τον Χατζηδάκη, ο οποίος, υπό τις εντολές του Μητσοτάκη, διαλύει τα πάντα ...Για τον ΟΣΕ, ο οποίος θα παραδοθεί τζάμπα ...Για το νερό, το οποίο θα στερηθεί ο κόσμος στο μέλλον. Η ανεργία καλπάζει και τους δουλεύουν με αντιρατσιστικούς νόμους, οι οποίοι δεν αφορούν κανέναν.
      Μόνον τους πραγματικούς Ναζί και τους συνεργάτες τους στην Ελλάδα υπηρετεί η Χρυσή Αυγή ...Τους Ναζί, οι οποίοι είναι τα αφεντικά του δικομματισμού ...Τους παλιούς δωσίλογους του Κολεγίου Αθηνών των Βενιζελικών ...Τους ιδρυτές των Ταγμάτων Ασφαλείας, των οποίων στέλεχος ήταν ο Παπαδόπουλος. "Παράσταση" δίνουν όλοι αυτοί μέσα στη Βουλή ..."Παράσταση" που βολεύει τη γερμανική πρεσβεία ..."Παράσταση" που βολεύει τους δανειστές, εφόσον "καίνε" τα ελληνικά επιχειρήματα μόνο και μόνο επειδή τα πιάνουν στο στόμα τους ...Το παλιό κόλπο με το ΚΚΕ. Ό,τι πρέπει να πει και να απαιτήσει ο λαός, το κάνουν άχρηστη "πατσαβούρα" οι χρυσαυγίτες ...Όλα "σωστά" και τα πρόσωπα "λάθος"...

      Περισσότερα: http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/06/antiratsistikos-nomos.html

      Παρακαλώ πολύ διαβάστε και διαδώστε τα κείμενα του Παναγιώτη Τραϊανού.

      Διαγραφή
  13. Δεν ζω μόνιμα στη Φλώρινα, είμαι ένας ξενιτεμένος Φλωρινιώτης, όπως τόσοι πολλοί συμπολίτες μας, που αναγκάστηκαν να φύγουν από τον τόπο τους, γιατί δεν τους προσέφερε επαγγελματικές δυνατότητες για να μπορέσουν να επιτύχουν τους στόχους, τις φιλοδοξίες τους και να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Εδώ και 15 περίπου χρόνια έχω ζήσει σε τρεις διαφορετικές πόλεις της ελληνικής επικράτειας και έχω επισκεφθεί όλες σχεδόν τις πρωτεύουσες νομών της χώρας. Δυστυχώς είμαστε οι πιο αδρανείς και μη ενεργοί πολίτες σε ό,τι αφορά τον τόπο μας. Πανεπιστήμια έφυγαν, στρατόπεδα έκλεισαν, ζωολογικοί κήποι έκλεισαν, η προβολή του τουριστικού προϊόντος του νομού ανύπαρκτη, η αξιοποίηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής επίσης ανύπαρκτη, ανάπτυξη μηδενική, μόνο μια ΔΕΗ έχει μείνει, και αυτή γιατί έχει λιγνίτη η περιοχή και δεν είναι εύκολο να τον μεταφέρουν αλλού. Ακόμη και σ'ένα κατσικοχώρι στα ορεινά του νομού Φωκίδος (το παράδειγμα είναι τυχαίο, να μη συγχωρέσουν οι Φωκιείς) οι κάτοικοί του με κάποιον τρόπο θα αντιδρούσαν σε μια τόσο μεγάλου μεγέθους και μακράς διαρκείας υποβάθμιση του τόπου τους. Και θα πρέπει να πάψουμε να ρίχνουμε τις ευθύνες αποκλειστικά στην πολιτική ηγεσία του τόπου, φταίμε και εμείς οι υγιειώς σκεπτόμενοι φλωρινιώτες που δεν έχουμε αντιδράσει ποτέ μαζικά σε τίποτα από αυτά που μας αφορούν και τα οποία οδηγούν σταδιακά στην υποβάθμιση της ζωής μας. Πατριωτισμός για εμένα σημαίνει πρώτα από όλα να παλεύεις για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο σου, ανεξάρτητα από τις πολιτικές σου πεποιθήσεις. Οι εθνικιστικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής μόνο κακό κάνουν στην ήδη άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει συνολικά ο νομός. Αυτές μας μάραναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Lipiro, alla akrivos etsi einai ta pramata se auto to topo!!!!Pio polla travaei apo tous idious tous polites tou.......

      Διαγραφή
  14. Eξω οι φασιστες απο την Φλωρινα.
    Μονο εμεις ξερουμε που εχουμε μεγαλωσει οι ιδιοι αλλα και τα παιδια μας το τι ειναι καλο και τι κακο για τον τοπο μας.
    Αυτοι οι φασιστες δεν ξερουν τιποτα για την Φλωρινα, ζουνε αλλου,ειναι αποβρασματα τις κοινωνιας και αμορφωτοι, δεν εχουμε τιποτα απολυτως να μαθουμε απο δαυτους και πρεπει επιτελους να το καταλαβουμε αυτο..
    Αν ειναι οπως λενε "αγωνιστες", ας πηγαιναν και στην Μελιτη να "αγωνιστουν"...
    Αληθεια, γιατι δεν πηγαινουν να καταθεσουν στεφανι
    και στο μνημειο για τους δωδεκα Ελληνες από την Κλαδορραχη, που απαγχοννιστηκαν από τους Γερμανους Φασιστες.....

    Φλωρινιωτες/ισσες καλυνηχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν γινετε φιλε μου να πηγαινουν παντου για να ειαι εσυ ευχαριστημενος.Ακομα κι ετσι να ηταν παλι κατι θα εβρισκες να πεις.Κανε εσυ αυτο που ξερεις καλα, δηλαδη να συντηρεις το συστημα και μετα μετα πες μας σε ποσες εκδηλωσεις πηρες μερος με την Ελληνικη σημαια και τραγουδησες τον Εθνικο υμνο.

      Διαγραφή
  15. συγνωμη που θα πω και εγω την γνωμη μου και λεω συγνωμη επειδη ειμαι δημοκρατης και οχι φασιστας σαν μερικους απο αυτους που ειπαν την γνωμη τους καποιες ωρες πριν αν θελουν να με κανουν να πιστεψω εστω και μια λεξη απο αυτες που ειπαν να ερθουν την επομενη στην φλωρινα την ημερα του προφητη ηλια και μαζι να παμε στην μελιτη την ωρα που τα χορευτηκα θα ειναι στην πιστα και θα χορευουν γιατι τι να το κανω τωρα που περασε η γιορτη που ηταν οταν χορευτηκα απο τα σκοπια ηταν στην μελιτη και χορευαν μηπως επιναν καφε καπου στο κωλονακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς το μπλοκ νέα Φλώρινα ¨γιατί κύριοι σε σχολιο μου ...(η να την κανουν Αλβανια αλλα (αγαπητέ μου φιλέ) δυστυχώς δεν τα κατάφεραν !!!!! το αφαιρέσατε?? και αφήσατε μόνο τα εισαγωγικά??
    είναι αντιδημοκρατικό??
    είναι ρατσιστικό ??το θεωρείτε ύβρεις??? ΕΙΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΛΕΞΕΙΣ -ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη, το σχόλιο σου δημοσιεύτηκε έτσι ακριβώς όπως μας ήρθε και δεν κόψαμε κάτι... μπορείς να το ξαναστείλεις εάν θέλεις.

      Διαγραφή
  17. Αληθεια, γιατι δεν πηγαινουν να καταθεσουν στεφανι
    και στο μνημειο για τους δωδεκα Ελληνες από την Κλαδορραχη, που απαγχοννιστηκαν από τους Γερμανους Φασιστες.....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σας τσούζει γατάκια για την χρυσή αυγή ε?όσοι ήσασταν αντίθετοι γιατί δε βγήκατε με τον ίδιο τσαμπουκά όπως αυτόν που επιδεικνύετε εδώ μέσα να αντιδράσετε???
    είδαμε και όλους εσάς που δεν είστε φασίστες αλλά δημοκράτες πως χορεύατε τα αντιεθνικά τραγούδια τις προηγούμενες μέρες στην μελίτη!μπράβο στα παιδιά της χρυσής αυγής που απέδειξαν σε όλους ότι και η φλωρινίτσα έχει ξυπνήσει και δεν είναι πλέον έρμαιο του κάθε βουλευτάκου και δημαρχάκου αυτής της πόλης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μας τσουζει γιατι ρε φιλε απο ανεκαθεν ξερουμε οτι η φλωρινιοτες ειναι φασιστες αλλα αυτο δεν μας εμποδιζει να κανουμε οτι ακριβως αγαπαμε να βλεπουμε την φλωρινα να παει μπροστα οσο και αν αυτο το μορφομα η χρυση αυγη μας θελει πισω απο τον ηλιο

      Διαγραφή
    2. εχουμε τον ιδιο τσαμπουκα με τα παλικαρια που λες ηρθαν μια μερα μετα απο το πανυγηρι να μας πουνε τι οτι ξερουν να φωναζουν στα ελληνικα αυτη ηρθαν για μια μερα μην σου πω για κατι ωρες ενω εμεις τρωμε τους μελιτιωτες καθε μερα στην μαπα

      Διαγραφή
    3. συγνώμη αλλα γιατί τόσα σχόλια για Μελίτη για αντιεθνικά τραγούδια και χορούς;;Δεν είμαι απο Μελίτη, αλλά εγώ δεν είδα ούτε άκουσα αντιεθνικά τραγούδια!Αυτό το ποιηματάκι ας σταματήσει πια!!!Το μάθαμε τώρα όταν οι ντόπιοι χορεύουνε λυτο χορεύουν αντιεθνικά, όταν μιλάνε την τοπικολαλιά μιλάνε σλάβικα!!!Διαβάστε λίγη ιστορία!!!Οταν χορεύουνε ή μιλάνε οι πόντιοι ή οι βλάχοι ή οι αρβανίτες τότε όλα είναι ελληνικά!!!Σταματήστε πια αυτό τι παιχνίδι!!!!Έχει καταντήσει αηδία!Εξάλου και ο Κώττας όταν πέθαινε σλάβικα είπε το να Ζήσει η Ελλάδα!!!κι αυτός ανθέλληνας ήταν!

      Διαγραφή
    4. την προταση καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα την εχεις ακουσει αυτο ακριβως εχει γινει με την μελιτη

      Διαγραφή
  19. Θυμίστε μου σας παρακαλώ τι ακριβώς κέρδισε η Φλώρινα απο αυτό το πανηγύρι της χρυσης αυγής?Αν δεν κάνω λάθος κανένας απο αυτούς ίσως και απο εσάς που τους υποστηρίζετε δεν τρέξατε όταν αγωνιζόμασταν αρκετοί απο εμας για πανεπιστήμια,τρένα,πετρέλαιο και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο και να τρεξατε τα αποτελεσματα ειναι ίδια...Δεν κανατε τιποτα...Απλά εμφανιστηκατε στα blogs και στις εφημερίδες...Οτι ακριβως και η Χρυση Αυγή...Βιοι παραλληλοι..

      Διαγραφή
  20. Είδαν ότι στο μνημείο της πλατείας, το οποίο μόλυναν, υπήρχαν και τα ονόματα Εβραίων Φλωρινιωτών που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα μας. Αλλά μήπως ξέρουν ανάγνωση;

    Ας θυμηθούμε την κραυγή που είχαν στα χείλη τόσοι και τόσοι πατριώτες όταν έπεφταν στο απόσπασμα από τα γερμανικά όπλα, προδομένοι από τους "παππούδες" των χρυσαυγιτών. "ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξαναεμφανίστηκαν και ξαναβρώμισαν την Ελληνική σημαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ήταν ένα γελοίο πανηγύρι από τους φασίστες. Γέλασα τρελά! Το μόνο που με πείραξε ήταν ότι βρόμισαν τη σημαία μας με τα χέρια τους και τον Ύμνο μας με τις απαίσιες φωνές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. re mages an den sas aresee mporousate na pate ston panagiwtaro kai tous allous kai na tous peite na fugoun.. na trwgate tis mapes sas aristeri volepsakides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν ξέρεις Ελληνικά;

      Διαγραφή
    2. μόνο με "μάπες" ξέρεις εσύ να μιλάς; Να σε καμαρώνουν τα παιδιά σου...τι να πω ...

      Διαγραφή
  24. Οι ακροαριστεροι δεν θελουν τους ακροδεξιούς..πλακα εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νέα Φλώρινα, συγχωρέστε την άγνοιά μου γιατί δεν σας παρακολουθώ συχνά, είναι συνηθισμένο να βάζετε 30λεπτα λεπτομερή βίντεο στις ειδήσεις που αναρτάτε στο σάιτ σας; Το κάνετε σε κάθε κινητοποίηση φορέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ευχαριστώ πολύ. Θα περιμένω ανάλογη κάλυψη και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, δε νομίζω πως υπάρχει παράπονο από το ΠΑΜΕ για την κάλυψη των εκδηλώσεων σας.

      Διαγραφή
    2. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
    3. Δε μιλώ εξ ονόματος κανενός. Το ΠΑΜΕ ήταν ένα παράδειγμα. Απλώς με μία γρήγορη αναζήτηση σε προηγούμενες ειδήσεις, δεν βρήκα πουθενά τόσης μεγάλης έκτασης βίντεο. Λυπάμαι που επιλέξατε -στο όνομα της δημοκρατίας φαντάζομαι και το καταλαβαίνω εν μέρει - να αναρτήσετε τη δράση ανθρώπων που έχουν το μίσος για οδηγό. Το οτι δίνετε όμως εμφανώς περισσότερο χρόνο στην είδηση, σπιλώνει την καλή εικόνα της αντικειμενικότητας του μπλογκ.

      Διαγραφή
    4. Άποψη σου αγαπητέ αναγνώστη.. όπως είπες και εσύ έριξες μια γρήγορη ματιά... οι υπόλοιποι αναγνώστες μας όμως, που μας διαβάζουν καθημερινά, δε δείχνουν να έχουν την ίδια γνώμη με σένα, αλλά αντίθετα μας εμπιστεύονται για την αντικειμενικότητά μας και την προβολή κάθε είδους εκδήλωσης από όπου κι αν προέρχεται.

      Διαγραφή
    5. Λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις23 Ιουλίου 2013 στις 12:06 μ.μ.

      Νέα Φλώρινα, όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονταισωστά; Μόνο που ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ- ΝΑΖΙΣΜΟΣ δεν είναι άποψη είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της τόσο μεγάλης έκτασης του γεγονότος, αλλά επειδή ειμαι συχνότατος αναγνώστης του μπλογκ θα σας παρακαλέσω να μου δείξετε ανάλογη κάλυψη του ΠΑΜΕ. Δώστε σας παρακαλώ το λινκ με την κάλυψη της τελευταίας απεργίας που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου.

      Διαγραφή
    6. Οι δεκάδες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ που έχουν καλυφθεί κατά καιρούς δε σου λένε τίποτα; Αν είσαι συχνός αναγνώστης θα τις έχεις δει... Εδώ, αγαπητέ αναγνώστη, δεν περνά η προπαγάνδα που επιχειρείς... σε αυτό το blog καλύπτονται εδώ και τρία χρόνια ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις, όσο κι αν αυτό σε ενοχλεί. Όσο για την έκταση που λες ότι δόθηκε, καλύφθηκε απλά ένα μέρος της εκδήλωσης... όπως καλύπτονται και οι υπόλοιπες...

      Διαγραφή
    7. Λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις23 Ιουλίου 2013 στις 12:54 μ.μ.

      Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω προπαγάνδα. Σας παρακαλώ απλά να δημοσιεύσετε το λινκ με την κάλυψη της απεργίας της 16ης Ιουλίου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

      Διαγραφή
    8. Κι όμως, κάνεις προπαγάνδα και μάλιστα φτηνή. Και το χειρότερο είναι πως το κάνεις συνειδητά. Αν μάλιστα είσαι και μέλος του ΠΑΜΕ θα έπρεπε απλά να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις γιατί η προβολή της συνδικαλιστικής σου παράταξης από το neaflorina είναι διαρκής και σε βαθμό που δεν υπάρχει σε άλλα blogs. Και σε παρακαλούμε, υπέγραφε με ένα και μόνο ψευδώνυμο!
      Κατάλαβες τώρα, γιατί κάνεις προπαγάνδα;

      Διαγραφή
    9. Εγώ είμαι άλλη, ακόμα κι αν δεν πιστεύετε οτι υπάρχει κάποιος που συμφωνεί μαζί μου... Και σέβομαι τους κανόνες των forum, δεν πρόκειται να αλλάξω το ψευδώνυμό μου ή να υπογράψω ως 'ανώνυμος' που απ'οτι βλέπω δε σας ενοχλεί.

      Ήθελα απλά να επισημάνω τη δυσαναλογία χρόνου που παρατήρησα στη συγκεκριμένη είδηση. Επαγγελματισμός από μέρους σας θα επεβαλλε την καταγραφή της παρατήρησής μου και όχι την αμυντική στάση που επιλέξατε, στο όνομα των 'υπόλοιπων αναγνωστών' σας.

      Καλή συνέχεια στο μπλογκ σας, ελπίζω να τα ξαναπούμε.

      Διαγραφή
    10. Λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις23 Ιουλίου 2013 στις 3:47 μ.μ.

      Που ειναι το ΛΙΝΚ με την απεργία; Μηπως δεν υπάρχει;

      Διαγραφή
    11. Λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις23 Ιουλίου 2013 στις 5:38 μ.μ.

      Που ειναι το ΛΙνκ; Θα μας το δείξετε να δουμε την αντικειμεντικότητά σας;

      Διαγραφή
    12. Κούρασες αγαπητέ... αν δεν σ' αρέσει το blog μας, μην μας διαβάζεις στο εξής... Κάτσε και κάνε μόνος σου την προπαγάνδα σου. Δε θ΄ασχοληθούμε άλλο μαζί σου, γιατί είναι προφανείς οι σκοποί σου!

      Διαγραφή
    13. Τι έγινε ρε παιδιά; Βγήκαν παγανιά τα στελέχη του ΠΑΜΕ; Μάγκες, όταν στις συγκεντρώσεις σας είστε 10 άτομα με τα μυαλά που κουβαλάτε λιγότεροι θα μείνετε. Και όπως έγραψε και ένας παραπάνω, η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα εκλεγμένο από μερίδα του ελληνικού λαού. Εσείς τι ακριβώς είστε και διεκδικείτε ίσο μερίδιο;

      Διαγραφή
    14. Roulito... δεν υπάρχει καμιά αμυντική στάση. Όποιος διαβάζει αυτό το blog, μπορεί και να διαπιστώσει πόσες εκδηλώσεις του ιδεολογικού σου χώρου έχουν καλυφθεί. Κι αυτό δείχνει επαγγελματισμό. Και μπορεί να δει και σε τι έκταση καλύπτονται όλες οι εκδηλώσεις και όχι μόνο πολιτικές. Το αν μια εκδήλωση του ΠΑΜΕ δεν έχει καλυφθεί για 30 λεπτά, σκέφτηκες ότι ίσως φταίει και το ΠΑΜΕ που οι εκδηλώσεις του διαρκούν λιγότερο; Το αν μία 1 στις 20-30 εκδηλώσεις δεν έχουν καλυφθεί, σκέφτηκες ότι ίσως φταίει και το ΠΑΜΕ που τοποθετεί τις εκδηλώσεις του απέναντι σε άλλες; Άνθρωποι είμαστε και είναι αδύνατο να βρισκόμαστε σε δύο τουλάχιστον μέρη ταυτόχρονα. Άρα οι χαρακτηρισμοί περί μη επαγγελματισμού και η προπαγάνδα των "Λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων" δεν μας αγγίζουν. Και ούτε θα απολογηθούμε για τη δουλειά μας. Όποιος δεν επιθυμεί, απλά δεν μας διαβάζει.

      Διαγραφή
    15. Για να το κλείνουμε. Ασφαλώς σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ έχουν ικανοποιητική τουλάχιστον κάλυψη από το Neaflorina. Θα μπορούσε να υπάρχει και κάποια βιντεοσκόπηση αλλά και γι αυτό μπορούμε να συνεννοηθούμε.
      Κάτι όμως πολύ βασικότερο: Το ΠΑΜΕ δεν ετεροκαθορίζεται και ασφαλώς δεν τοποθετείται "απέναντι" σε άλλες εκδηλώσεις. Είναι ΠΑΝΤΑ εκεί σε κάθε κινητοποίηση όταν 8/10 άλλοι απουσιάζουν. Εχει εξηγήσει επαρκώς εδώ και χρόνια γιατί επιλέγει την χωριστή πολιτική παρουσία και θα το ξαναεξηγήσει όσες φορές χρειαστεί. Γιατί πάντα υπάρχει - διαχρονικά και σε όλο τον κόσμο - και μια εσωτερική διαπάλη μέσα στο κίνημα με δυνάμεις του εργοδοτικού/κυβερνητικού συνδικαλισμού (εργατική αριστοκρατία την αποκαλούσε ο Ένγκελς) που έχουν τεράστιες ευθύνες. Θα μπορούσε το blog σας να οργανώσει και μια συζήτηση γι αυτό.
      Αυτά προς άρση παρεξηγήσεων

      ΠΑΜίτης

      Διαγραφή
    16. Αγαπητέ ΠΑΜίτη, η πρόταση σου είανι πολύ καλή και η ιδέα σου μπορεί να συζητηθεί. Σε ευχαριστούμε πολύ για την τοποθέτηση.

      Διαγραφή
    17. Εσείς, οι υποστηρικτές του ΚΚΕ/ΠΑΜΕ, επειδή πολύ μας έχετε ζαλίσει, μπορείτε να μας πείτε πού και πότε τραβήχτηκαν οι ακόλουθες φωτογραφίες;
      https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/283467_109875039169843_1410386051_n.jpg
      http://www.makeleio.gr/images/Aprilios/poulikogiannis2.jpg

      Εγώ, πάντως, σε αυτές τις φωτογραφίες θα έδινα τους εξής τίτλους:
      Στην πρώτη, "Άψογη παράταξη ΜΑΤ και ΚΚΕ απέναντι στον Λαό", στη δεύτερη, "Η επέλαση των ταλιμπανοβίκινγκ". Σε ποιους επιτίθενται οι ταλιμπανοβίκινγκ; Ποια η ιδιότητα του "κυκλωμένου" λεβεντόπαιδου στη δεύτερη φωτογραφία;

      Περιμένουμε απαντήσεις.

      Διογένης

      Διαγραφή
  27. 1 σχολιο σωστο δεν ειδα εδω μεσα βλεπω οτι ο ελληνας εξακολουθει να στηριζει το συστημα (ναι αυτο το συστημα το αγγλοσαξωνικο που μονο σκοπο εχει να φερει λαους σε διχασμο και σε μαρασμο)θα επρεπε να ντρεπεστε ολοι εσεις που το παιζετε πατριωτες ο τοπος φλωρινα εχει μεγαλη ιστορια!!!"το σοσιαλιστικο κομμα" του πασοκ επεξε πολυ μεγαλο ρολο στην κοινη γνωμη!!ελληνα ανοιξε τα ματια σου επιτελους!!Α!!και να μην ξεχασω!!κυιε ανωνυμε,θα μου πεις ποιος απο ολλους?!?!αυτος που λεει "Να εξαφανιστεί απο το χάρτη αυτή πόλη"μαθε πρωτα για αυτην την πολη και μετα πες οτι ειναι να πεις ειναι μεγαλη η ιστορια της φλωρινας και αν δεν υπηρχε η φλωρινα δεν θα ειχαμε τον μεγαλυτερο ελληνα!!χριστιανοταλιμπαν που εσυ και οι ομοιοι σου στηρίζεται το συστημα!!δεν ειμαι αναρχικος ειμαι ενας λογικα χαζος που καθετε και ασχολητε με ατομα σαν εσενα και προσπαθει να τα βαλει στην ορθολογικη-ελληνικη σκεψη κριμα παντως που ασχοληστε ακομα με κομματα και παραταξεις που ο μονος σκοπος ειναι η μασα!!το δινουμε στον νεο ελληνα και νιωθει και περηφανος γιατι νομιζει οτι ειναι πατριωτης ενω στην ουσια ειναι ενα κομματι κραες που οτι του λενε κανει πολυ κριμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εαν πηγαιναν στην μελιτη το σαββατο βραδυ...και εαν πηγαιναν στην Κλαδοραχη να καταθεσουν στεφανι
    στο μνημειο για τους δωδεκα Ελληνες που απαγχοννιστηκαν από τους Γερμανους Φασιστες...και πολλα εαν..τοτε εγω θα τους υποστηριζα..Φιλοναζιστες φασιστες δεν χρειαζονται να ερχονται στην πολη μας ουτε να υπαρχουν στην Ελλαδα μας.

    Πατριωτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πλάκα έχουν στα 24' 17" που κάποια αποβράσματα χαιρετούν ναζιστικά, κάποιοι τους κάνουν νόημα και κατεβάζουν τα ξερά τους. Και ναζιστές και "χέστηδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εγω προσωπικα το βρισκω θεατρου του παραλογισμου και οσοι ειναι σε τετοιες οργανωσεις η ειναι εξαπατημενοι η θαμπωμενοι η εχουν και αυτοι μεριδιο τωρα δεν μπορω να καταλαβω που κολα η μελιτη με την φλωρινα η μελιτη σε πλειοψηφία ειναι σκοπιανοι που ηρθαν στην ελλαδα και επειδη εκλεισαν τα συνορα πριν καιρο εμειναν στην φλωρινα χωρις να θελω να πω οτι ειναι σκοπιανοι μην ξεχναμε οτι οι λυγκηστες στην προσπαθεια τους να ξεφυγουν απο το σπαθι του αμυντα φευγαν στα βορια!!!αλλα την ιστορια της φλωρινας την ξερουν πολοι λιγοι η φλωρινα επαθε οτι επαθε και η κτητη μας επι σοσιαλιστων παιχτηκαν πολλα αλλα δυστυχως δεν τους ενδιαφερουν αυτα :( αν υπαρχει ενας χρυσαυγιτης εδω μεσα θελω επειδη και καλα ειναι πατριωτης και ξερει απο ελλαδα θελω να μου πει τι κοινο εχει ο χριστιανισμος και η πατρωα θρησκεια των ελληνων?????????αντε ρε λαμογια απντηστε να σας δω που ακομα και αυτο το απλο δεν ξερετε να πειτε και το παιζετε και καλα εθνοσωτηρες που ολοι πατε και γινεστε της χρυσης αυγης μονο και μονο επειδη μοιραζει σφαλιαρες και δεν τους κανει κανενας τιποτα!!!!περιμενω απαντηση εντωμεταξύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. νΤΟΠη στηΝ συγκυβέρνηση που ξεπουλαει το φυσικο μΑΣ πλουτο ΚΑΙ μαζι του δινει ετσι απλόχερα τους ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ-τις πρωτεϊνες KAI τα ιχνοστοιχεια
    [ στο 9:12]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. σιγα το πραμα....ανεβηκαν 70-80 φασιστες στη φλωρινα,εκαναν το σοου τους και φυγαν...στα τσακιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. προς τον,την,εισαγγελεα ¨εγινε η δεν εγινε παρακοληση κυκλοφορειας?εγινε η δεν εγινε παρακοληση οικονομικης δραστηριωτητας επι διωρο?ασκηθηκε βια ψυχολογικη στους υπαληλους του τελωνειου η οχι?ψαξτε το για να δουμε αν υπαρχει παρανομη ενεργεια,σταθητε στο υψος τησ δικαιωσυνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΙΣΘΩΝ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ,ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ,ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. λογια λογια λογια ηρθαν φωναξαν και εφυγαν εκατσαν να ρωτησουν για τα προβληματα της φλωρινας ανοιξαν κουβεντα με καποιον για το πως περνα και μην ακουω η μαλλον διαβαζω εκλεγμενο κομμα της βουλης αν ετσι θελετε τα κομματα της βουλης τοτε τα εχετε ειδη μεσα γιατι να βαζεται καινουργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. χρυση αυγη μεχρι θανατου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δυστυχώς, κάποια στιγμή πρέπει να το παραδεχθούμε: Ότι τουλάχιστον ένα υπολογίσιμο ποσοστό των Ελλήνων είναι υποκείμενα του αισχίστου είδους. Φασίστες, και δημοσίως και ιδιωτικώς, κομπλεξικοί, που μισούν το ωραίο και το δημιουργικό, ζηλόφθονοι, βίαιοι, αμόρφωτοι σε υπερβολικό βαθμό, υποκριτές, ψευτοπατριώτες, απαξιωτές των πάντων, εχθροί του διαφορετικού, που πετάνε σκουπίδια εδώ κι εκεί, χτίζουν και μπαζώνουν όπου βρουν και τα λοιπά και τα λοιπά, και γενικώς πολίτες του σκοινιού και του παλουκιού.Πολύ σωστά τους περιγράφει ο Νίκος Ορφανός δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  38. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ ΠΥΡΑΚΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΩΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ Κ@@Λ@@ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ; Ε ΚΑΙΡΌΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΛΊΑ ΛΗΞΕΩΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ..ΟΥΤΕ ΤΡΎΠΑ ΟΥΤΕ ΣΠΗΛΙΑ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΡΠΕΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ...ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΔΕΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΟΥΡΩ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΡΟΖ @@@ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ...ΕΞΑΦΑΝΙΣΣΤΗΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τωρα εγω τρομαξα ετσι οπως τα ειπες μα τι διαλεκτος ειναι αυτη ελληνα πολιτισμενε

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.