Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ηλίας Σολάκης

Μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια επιτυχημένης καριέρας και 178 γκολ ο Ηλίας Σολάκης αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών. Δείτε το μήνυμα του στο facabook

"Μετά από πολλά χρόνια το κομμάτι ποδοσφαιριστής Ηλίας Σολάκης έλαβε τέλος. Ένα ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια... προπονητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές..".
Με αυτό το απλό μήνυμα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Βόλου θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους του ποδοσφαίρου, βάζοντας τέλος σε μία καριέρα πλούσια σε παραστάσεις και γκολ.
Το γεγονός έκανε γνωστό μέσω της σελίδας του στο facebook όπου όπως φαντάζεστε κατακλύστηκε από σχόλια φίλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά την επόμενη μέρα σίγουρα θα είναι κοντά στο ποδόσφαιρο, με τις πρώτες φήμες να κάνουν λόγο για συνεργασία με τον Ολυμπιακό Βόλου από άλλο πόστο.

3 σχόλια:

  1. Ενας Κύκλος έκλεισε για τον Ηλία Σολάκη, ένας άλλος θα ανοίξει σίγουρα για τον μεγάλο παίχτη που έβγαλε ο ΠΑΣ Φλώρινα.
    Τα καλύτερα στον Ηλία. Χαιρόμαστε να ακούμε τα Νέα του, απο το καινούργιο του πόστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ.ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ.ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.