Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Αιμοδοσία από την ΓΑΙΑ Τεχνική Α.Ε.

Σήμερα Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013, από 9:00 έως 13:00, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία της ΓΑΙΑ Τεχνική Α.Ε. η οποία αποτελεί συνέχεια του προγράμματος αιμοδοσίας της εταιρίας που ήδη έχει διαθέσει δεκάδες φιάλες αίμα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η ΓΑΙΑ Τεχνική Α.Ε. έχει ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια, που το μόνο που απαιτεί είναι αγάπη για τον άνθρωπο και διάθεση για προσφορά, καθώς η αιμοδοσία είναι ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά και κάνει καλό στον οργανισμό μας. Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που δίνουν μάχη για τη ζωή τους και έχουν ανάγκη το αίμα, που μπορούμε να δίνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Στηρίξτε κι εσείς την προσπάθειά μας και δώστε λίγο αίμα μαζί μας γι’ αυτούς που το έχουν ανάγκη. Σας περιμένουμε στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, την Τρίτη 2 Ιουλίου, από 9:00 έως 13:00, για να κάνουμε μαζί αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.