Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Λουκέτο στο στρατόπεδο Παπαπέτρου;

Αναστάτωση προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του διοικητή της 1ης στρατιάς αντιστράτηγου Χρήστου Μανωλά, ο οποίος κατά την επίσκεψη στο στρατόπεδο Παπαπέτρου για αναγνώριση των εγκαταστάσεων, γνωστοποίησε το σχεδιασμό της ιεραρχίας να κλείσει οριστικά το Στρατόπεδο της πόλης, με τις μονάδες να μετακινούνται σε έτερα στρατόπεδα της Δυτικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες καταληκτική ημερομηνία για τις οριστικές αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ σχετικά με τα στρατόπεδα που επρόκειτο να κλείσουν και να μετεγκατασταθούν, φαίνεται να είναι η 10η Ιουλίου.
Όπως όλα δείχνουν, η Τρόικα πιέζει στενά το Υπουργείο Άμυνας, να προχωρήσει άμεσα στην συγχώνευση και κατ’ επέκταση στη συρρίκνωση των στρατοπέδων, με απώτερο σκοπό τη μείωση των δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού.
Εφόσον τελικά η είδηση επαληθευτεί, θα αποτελέσει ακόμα ένα πλήγμα για την τοπική κοινωνία του Αμυνταίου, που μετά την απομάκρυνση των δημοσίων υπηρεσιών, θα χάσει και το ιστορικής και συναισθηματικής αξίας στρατόπεδο που φέρει την επωνυμία του Μακεδονομάχου ήρωα, Συνταγματάρχη Ιωάννη Παπαπέτρου, το οποίο μόλις πριν 2,5 χρόνια με ενέργειες του πρώην Αρχηγού του Γ.Ε.Σ. Φράγκου Φραγκούλη, απέκτησε και πάλι αξία!

Θ.Γ.

eperiskopio.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Κοιμισμένοι που είμαστε όλοι.Ένας ηγέτης ρε παιδιά....Σε λίγο θα μας αυτώσουν και θα τους πούμε και ευχαριστούμε.Ξυπνάμε από το λήθαργο ή αλλιώς καλά κοιμόμαστε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.