Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του Φιλώτα

Ένα ακόμη ενταγμένο στο ΕΣΠΑ έργο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα κ. Μάκη Γκώτη και τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Σπύρο Μωυσάκη.
Το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Φιλώτα, που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 1.000.000 €, προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς και βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης περίπου 70%. Μέσω του συγκεκριμένου έργου αντικαθίστανται 15.000 μέτρα δικτύου ύδρευσης και τοποθετούνται 520 παροχές μέχρι τα όρια των ιδιοκτησιών.
Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του Φιλώτα και επιλύονται οριστικά τα προβλήματα διαρροών και απωλειών του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης του οικισμού.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του από το ρυθμό υλοποίησης του έργου και δήλωσε ότι η μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο Δήμος Αμυνταίου για την αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων του ΕΣΠΑ αποδίδει καρπούς και σύντομα οι πολίτες θα κάνουν χρήση σημαντικών και ολοκληρωμένων έργων που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.