Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Σύλληψη 24χρονης στη Φλώρινα για ναρκωτικά

Τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα 24χρονη ημεδαπή, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, η 24χρονη κατελήφθη να κατέχει δέμα, εντός του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους είκοσι πέντε κόμμα τριών (25,3) γραμμαρίων.

Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• τέσσερα (4) δισκία, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και
• μία (1) πινακίδα σήμανσης ΚΟΚ,
την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

12 σχόλια:

  1. στα κατεργα ,στα κατεργα!!! Ειχε και ταμπελα του ΚΟκ?????Στη φωτια τα Χριστουγεννα να την καψετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσένα θα βάλουμε για προσάναμμα της φωτιάς.......

      Διαγραφή
    2. Να πάρουμε όλοι από μια ταμπέλα στο σπίτι να φουμάρουμε και να ταξιδεύουμε.Στο σπίτι σου να τη βάλεις αν είσαι μάγκας να πάρει ότι της καπνίσει η μικρή και άσε τις εξυπνάδες.

      Διαγραφή
  2. Λέτε όσα λέτε, να τα λέτε σωστά. Το κουτσομπολιό τα ψέματα κ η ζήλια θα ερημώσουν την όμορφη πόλη σας..
    Ψεύτες άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή εσύ ρε ψευτόμαγκα μαστουριόζε-ζα μας ομορφαίνετε την πόλη; αρκετά το μασήσαν οι Φλωρινιώτες το παραμύθι και το κουτόχορτο σας!...βραχιολάκια ανα χείρας και παραθέριση στο κελί 33 ..ένας ένας μία μία τρείς τρείς όλα σας στην μπουζού για να ξεμαστουρώσετε και να σιάξετε ..

      Διαγραφή
    2. Εσύ ο μάγκας ο φλωρινιώτης, ο νομοτάγης και δίκαιος που ενώ ξέρεις όλους όσους διακινούν πραγματικά το κουτόχορτο και πολλά ακομη στην πόλη σου αλλά έκατσες στο ίδιο θρανίο μαζί τους και δεν θες να τους κατανομάσεις,ελπίζω να δικαιώθηκες με τη σύλληψη μιας πιτσιρίκας που έπεσε θύμα της πλεκτάνης των γνωστών άγνωστων και στο κάτω κάτω δικαιώθηκε, και άσε τα φιλαράκια σου, τους μεγαλέμπορους να σκοτώνουν παιδιά κάθε μέρα... στην πόλη σου!

      Διαγραφή
  3. Το ότι το παιδί βρήκε το δίκιο του δεν το λέει κανείς!!!
    Η δικαιοσύνη αποδόθηκε, ντροπή σας που εκθέσατε ένα κοριτσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποτε διωκανε τους Κουμουνιστες.Τωρα διωκουν αυτους που καπνιζουν κανα τσιγαριλικι..Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι οι αναρτησεις που αναφερονται σε συλληψεις για μικροποσοτητες ναρκωτικων γινονται..best seller,ενω αλλα θεματα που αφορουν καιρια ζητηματα,μενουν ασχολιαστα.Συγχρονοι αποδιοπομπαιοι τραγοι,σε ενα συγχρονο κυνηγι μαγισσων..Φυσικα ολοι αυτοι οι αυτοκλητοι δικαστες που δικαζουν και καταδικαζουν διαδικτιακα,οταν ερθει η σειρα της κορης, του γιου τους η' του συναδελφου τους(λεμε τωρα..) ποιουν την νησσαν..

    Η Φλωρινα σαν συγχρονη Μηδεια,πεθαινοντας,τρωει τα παιδια της..και τα παιδια των αλλων.
    Αν η χαιρεκακια ηταν αθλημα,θα ειχατε παρει το πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτήσανε τον Γαϊδαρο,......."Τί σου αρέσει περισσότερο, ο Ανήφορος ή ο Κατήφορος"? και επειδή είναι γνωστό, ότι και στις δύο περιπτώσεις ο το ίδιο ζωρίζεται, απαντά ..... "Γιατί ρε παιδιά...χαθηκε το ίσιωμα?"!
    Οποιος κατάλαβε κατάλαβε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι καλοσυνάτοι που είναι κάποιοι!... Στο πνεύμα των Χριστουγέννων... Οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, ποιούν επίσης την νήσσαν όταν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους καπνίζουν "σαν μαύροι", πίνουν "σαν φίδια" ή καταναλώνουν δίχως ενδοιασμούς εξαρτησιογόνα φαρμακοδηλητήρια που συνταγογραφούνται αβέρτα, αλλά πολλές φορές προκαλούν μη αναστρέψιμες βλάβες. Να μην πούμε για τις διατροφικές τους συνήθειες. Να μην πούμε για την προσκόλλησή τους στα Μέσα Μαζικής Αποκτήνωσης. Να μην πούμε για τα υπόλοιπα που κάνουν και δεν κάνουν στους εαυτούς τους ή στους άλλους. Όλα αυτά, πάντα, σε σύγκριση με την ατοξική και μη-εξαρτησιογόνα κάνναβη, τη "χρήση" της οποίας σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να απενοχοποιήσω, παρ’ όλο που δεν έχει και πολλή σχέση με αυτά που φαντάζονται οι αδαείς επί του θέματος. Ούτε που φαντάζονται οι αδαείς τις ευεργετικές για την ανθρωπότητα χρήσεις της κάνναβης. Αλλά τι να κάνουμε που είναι "ναρκωτικό"...

    Υ.Γ.1
    Τη "διάθεση προϊόντων εγκλήματος" δεν την κατάλαβα. Μήπως είναι ελλιπές το ρεπορτάζ; Ή μήπως ο συντάκτης της ανάρτησης αντέγραψε την έκθεση συμβάντων από τις αστυνομικές αρχές, όπου, για κάποιον "ανεξήγητο" λόγο, χρησιμοποιούνται βαρύγδουπες τρομοκρατικές εκφράσεις; Το "συγκεκριμένα" αφορά συγκεκριμένα γεγονότα ή λέμε λόγια για να λέμε – και κυρίως για να ακούγονται;...

    Υ.Γ.2
    Στη διασταύρωση των οδών –ταχείας κυκλοφορίας– ΑΗΣ Μελίτης με την κάθετή της προς Μελίτη, όπου εδώ κι (εγώ δεν ξέρω) πόσον καιρό υπάρχει ένα δέντρο που καλύπτει πινακίδα του ΚΟΚ με ένδειξη "STOP", θα γίνει ποτέ τίποτε ή θα ασχολούμαστε με το "απαγορεύεται η στάση τους ζυγούς μήνες" της συλληφθείσας και με τα είκοσι πέντε γραμμάρια κάνναβης, τα οποία –προφανέστατα– προορίζονταν για κατανάλωση από την ίδια και την παρέα της;

    Υ.Γ.3
    Φίλε/η 14 Ιουλίου 2013 - 4:48 μ.μ. μιλάς πολύ σωστά, τουλάχιστον εν μέρει. Γιατί δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει ότι τη θέση των κομμουνιστών, είτε όταν αυτοί ενεργούσαν είτε όταν διώκονταν, σήμερα την έχουν πάρει οι χρυσαυγήτες. Οι προβεβλημένοι κομπάρσοι ήταν και είναι αμφότεροι, στο ίδιο έργο που σκηνοθετούν οι ποσοτικά και υπαρξιακά ελάχιστοι. Και, ασφαλώς, δεν αναφέρομαι στους αγνούς ιδεολόγους, πατριώτες και λοιπούς παραπλανημένους...

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
    Διογένης, εκ Φλωρίνης, αγνοών το εν λόγω περιστατικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Διογένη συγχαρητήρια..! Καιρός ήταν να ακουστεί μια άποψη σαν αυτή, να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.