Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Για την οδό Μοναστηρίου

Η οδός Μοναστηρίου τείνει να γίνει από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της πόλης. Αναφέρομαι στο κομμάτι από τα φανάρια στον Άγιο Δημήτριο έως και το πλακόστρωτο.
Ειδικά τώρα τους θερινούς μήνες χρησιμοποιείται καθημερινά από δεκάδες πεζούς και ποδηλάτες και εν έτη 2013 δεν έχει ούτε πεζοδρόμιο ούτε καν μια υποτυπώδη διαγράμμιση!!
Υπάρχουν σημεία που ο δρόμος με τα οικόπεδα είναι ένα. Βραδινές ώρες μάλιστα, αν κάνεις τη διαδρομή από το κλειστό προς την πόλη, από ένα καλό και φωτισμένο δρόμο ξαφνικά το χάος. Ούτε διαγράμμιση, ούτε φωτισμός και ο Θεός βοηθός....

Αναγνώστης

3 σχόλια:

  1. τα παράπονα σου στον δήμαρχο και στις δημαρχιακές γλαστρες του δ.σ. ..σε εμάς μήν τα λές τα γνωρίζουμε...αλλα τώρα που το σκέφτομαι καλά έκανες να τα βλέπουνε όλοι χάλια στους δρόμους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα μου λετε??? μενω εκει κοντα και ειμαι 15 χρονων και δεν μπορουμε να μετακινηθουμε ουτε με τα ποδια ουτε με τα ποδηλατα!Τα βραδια δεν εχει φωτα σε καποια σημεια και ειναι επικυνδινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να ήταν το μόνο σημείο! Οι μισοί δρόμοι είναι αρένες θανάτου. Ο μόνος λόγος που δεν θρηνούμε νεκρούς είναι ότι οι πεζοί έχουν μαζευτεί και δεν κυκλοφορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.