Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η Ειρήνη – Μαρία Τσαρτσιταλίδου στην εθνική ομάδα

Νέα επιτυχία για τον τοπικό μας σύλλογο Καράτε Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας. Ο Εθνικός προπονητής Χατζηλιάδης Μάξιμος, επέλεξε την αθλήτρια Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία του συλλόγου μας και ενσωματώθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θα μας εκπροσωπήσει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε, που θα γίνει στο Μαυροβούνιο στις 8 & 9 Ιουνίου.
Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Ότι και να πω είναι λίγο, κατ’ αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην αθλήτρια του συλλόγου μας και να της ευχηθώ καλή επιτυχία. Είμαι περήφανος γιατί για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιλέγεται αθλητής του συλλόγου μας για το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα, το οποίο να τονίσω ότι είναι το πιο δύσκολο και σκληρό όλων των διοργανώσεων.
Το 2011 ο Τσομπανόπουλος στην Τουρκία, το 2012 ο Τσαρτσιταλίδης στην Ρωσία και τώρα η Τσαρτσιταλίδου στο Μαυροβούνιο, σίγουρα δεν είναι τυχαίο είναι χρόνια συνεχόμενης σκληρής δουλειάς στο dojo. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί έτσι διαφημίζουν την Πόλη μας την σχολή μας και εμένα προσωπικά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΡΗΝΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.