Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»

Το Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», διερμηνεύοντας τα αισθήματα της μεγάλης αριστοτελικής οικογένειας, συγχαίρει θερμά τους πρωταγωνιστές και συντελεστές της εξαιρετικής μουσικοθεατρικής παράστασης «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», που παρουσιάστηκε το Σάββατο 25/05/2013, στην Αίθουσα Θεάτρου του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».
Οι θεατές που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την παράσταση έζησαν μια εμπειρία ανεπανάληπτη, απολαμβάνοντας:
α. το θεατρικό ταλέντο των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, όπως καλλιεργήθηκε από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου,
β. τις μελωδικές φωνές της υπέροχης Παιδικής Χορωδίας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΩΤΣΗΣ» του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», που έντυσε μουσικά την παράσταση,
γ. τις συγκλονιστικές ερμηνείες όλων των παιδιών του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Φλώρινας (ΚΕ.ΦΙ.ΑΠ.) που, ισάξια με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές τους, κατέπληξαν τους θεατές, κερδίζοντας όχι μόνο το θερμό χειροκρότημα αλλά, κυρίως, τις καρδιές τους.
Η παράσταση αποτελεί μοναδική στιγμή στην πνευματική ζωή της περιοχής μας, όχι μόνο για το υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα, αλλά και επειδή ανέδειξε τη σπουδαιότητα της σύμπραξης ανθρώπων και φορέων, η οποία αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για κάθε αξιόλογη προσπάθεια και ταυτοχρόνως αίτημα των καιρών - εάν θέλουμε να βγούμε ωφελημένοι την πολυδιάστατη κρίση που δοκιμάζει την κοινωνία μας.

Για όλα αυτά, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε από καρδιάς.

Το Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.