Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Νέο φωτοβολταϊκό πάρκο στο Αμύνταιο από την Conergy

Νέα φωτοβολταϊκή εγκατάσταση, συνολικής ισχύος 500 kWp, ολοκλήρωσε η Conergy Ελλάδος σε συνεργασία με την εταιρεία Solar Element, στη Φλώρινα.
Το έργο, που έχει ήδη συνδεθεί με το δίκτυο ηλεκτρισμού, βρίσκεται στο Αμύνταιο της Φλώρινας, σε μία έκταση 15.000 m2. Ο συνολικός εξοπλισμός περιλαμβάνει 1.994 Φ/Β γεννήτριες Conergy σειράς P και 31 μετατροπείς Conergy IPG.
Το νέο φωτοβολταϊκό πάρκο αναμένεται να παράγει 740.000 kWh/έτος, δηλαδή όση ενέργεια θα κατανάλωναν ετησίως περίπου 210 νοικοκυριά, ενώ παράλληλα εξοικονομεί την εκπομπή στην ατμόσφαιρα περίπου 377 τόνων διοξειδίου του άνθρακα κάθε χρόνο.
«Σε μια περίοδο δύσκολη για την οικονομική κατάσταση της χώρας, με προβλήματα που επεκτείνονται και επηρεάζουν αναμφισβήτητα ολόκληρο τον κλάδο των φωτοβολταϊκών, εμείς στην Conergy, αποδεικνύουμε ότι συνεχίζουμε με συνέπεια και αισιοδοξία να βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη, έχοντας συνοδοιπόρους έμπιστους και αξιόπιστους συνεργάτες, όπως η Solar Element», δήλωσε ο πρόεδρος της Conergy Ελλάδος Δρ. Στέφανος Μελισσόπουλος, αναφερόμενος στη συνεργασία με τη Solar Element.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.