Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Υπεγράφη η προέγκριση του έργου αποκατάστασης του παλαιού γυμνασίου Βεύης

Στην υπογραφή τεσσάρων προεγκρίσεων έργων, προχώρησε την Τρίτη 9 Απριλίου 2013, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής. Αποκατάσταση παλαιού Γυμνασίου Βεύης, ειδικός εξοπλισμός σε σχολεία του Βοΐου και Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός κέντρων υγείας περιλαμβάνονται στα σχέδια των συμβάσεων.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την αποκατάσταση του παλαιού Γυμνασίου Βεύης, προϋπολογισμού 776.886,88 €, την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού σχολείων του Δήμου Βοΐου, προϋπολογισμού 50.533,00 € και την προμήθεια πέντε οδοντιατρικών μηχανημάτων στα κέντρα Υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με προϋπολογισμό 63.468,00 €. Επίσης ενέκρινε την δημοπράτηση της προμήθειας και εγκατάστασης αξονικού τομογράφου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, προϋπολογισμού 280.000,00 €.
Έργα που αφορούν την καλύτερη παροχή υγείας και παιδείας αποτελούν πρώτη προτεραιότητα στον σχεδιασμό μας, σημείωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής. Έχουμε συντάξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με τους επιτελείς της Διαχειριστικής Αρχής προκειμένου να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Η προσπάθεια μας είναι συνεχής ώστε το επόμενο διάστημα να καλύψουμε μεγάλο μέρος των αναγκών στους δύο τομείς.

3 σχόλια:

  1. με 770 χιλιάρικα χτίζεις καινούριο κτίριο με προδιαγραφές 2012,επίσης το ανακαινισμένο κτίριο τι θα το κάνουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά γιατί δεν τα δίνατε για την Αγία Όλγα να αναπτυχθεί το Πανεπιστήμιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ.ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ. ΣΤΑΒΛΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ. ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ή ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.