Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Αντίδραση τοπικού συμβούλου της Μελίτης στην επιστολή Αναστασιάδη

Προς το δήμο Φλώρινας

Σχετικά με το έγγραφο που μεταξύ άλλων απέστειλε και σε εσάς ο πρόεδρος του Δ.Δ. Μελίτης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Παναγιώτης την 26η Μαρτίου 2013, θέλω να δηλώσω με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο πως, όσα αναφέρονται σε αυτό, δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση τα δικά μου ¨πιστεύω¨, και επιπλέον πως το περιεχόμενο του εγγράφου, πριν δημοσιοποιηθεί, δεν τέθηκε υπ’ όψιν μου. Με τη συγκεκριμένη τοποθέτησή του ο πρόεδρος, προφανώς, εκφράζει προσωπικές του απόψεις .

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΖΕΜΠΕΡΙΔΗΣ Αδάμ του Γαβριήλ

26 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ!!
    ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΜΠΙΤΣΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ?????????????????????????????
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΕΜΠΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΡΟΤΣΑ ΥΣΗΧΟ ΗΔΗ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΕΤΟ ΜΠΛΑΚ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!1
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΛΙΤΙΩΤΗΣ ΜΕ ΨΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Den afora tous PONTIOUS "NEOMAKEDONES" ta pistevo ton
    ethnika makedonon.

    Mpravo kyrie ANASTASIADI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πότε έγεινες εθνικα μακεδόνας μέχρι το 45 βούλγαρος ήσουν

      Διαγραφή
    2. Βουλγαροσκοπιανε φιλε μου ..(ta pistevo ton ethnika makedonon) τι θα πει εθνικα Μακεδονων?πιοι ειναι αυτοι?Εδω στην Φλωρινα(οχι σε ολο τον Νομο αλλα σε ελαχιστα ''κλειστα'',απομονομενα χωρια αγραμματων ,που τα κοροιδευουν καποιοι που τα τσεπωνουν) διαπιστωνω οτι ο ορος εχει αλλη σημασια σε σχεση με την υπολοιπη Μακεδονια-Ελλαδα.Μια παρομοια διαλεκτο χρησιμοποιουν και 2 χωρια στις Σερρες ,οι κατοικοι των οποιων παραδεχονται την πραγματικοτητα και τα ονομαζουν Βουλγαρικα και οχι ''Μακεδονικα''.

      Διαγραφή
  4. mprabo ston adam.o sobislis ti kanei kyrie aspridi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΩΝ; ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήσουν τόσο εμπαθής κατά των Ποντίων, θα καταλάβαινες ότι αυτός που έγραψε για "Πόντιους Νεομακεδόνες" είναι ομοϊδεάτης του Αναστασιάδη.

      Διαγραφή
    2. Τι έγινε, σύντροφε; Ρατσιστικά σχόλια κατά των Ποντίων;;;;

      Διαγραφή
  6. Και ποιος περίμενε από εσένα ρε Ζεμπερίδη να συμφωνήσεις? Πόντιος είσαι, μακεδονική γλώσσα θα ζητήσεις? Φυσικά και δεν σε εκφράζει!!!Μη τρελαθούμε κιόλας!!!Έτσι μπλάκ (Πάντε) προχώρα!!! Κουμάντο ο Ζεμπερίδης άσον πόντον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δηλαδή με ποιο θράσος θα κάνεις κουμάντο στη γη των Ελλήνων; Μήπως δεν καταλαβαίνεις ότι και το όνομα "Μακεδονία" είναι ελληνικό; Νομίζεις ότι το κουτόχορτο που τρώτε κάποιοι αγράμματοι (ή που ταΐζετε κάποιους αγράμματους) περνάει παντού; Άντε στην τρύπα σας αρούρια. Και ευχαριστώ να λέτε που οι Έλληνες είμαστε ανεκτικοί. Οπουδήποτε αλλού θα σας είχαν κοντύνει.

      ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
    2. (Δεν ειμαι ο 1:01)Συμμετηχαν στον Μακεδονικο Αγωνα αλλα εχασαν.....Απλα πραγματα...Τι να κανουμε φιλοι μου Βουλγαροσκοπιανοι?Χασατε σους Βαλκανικους πολεμους.Οποτε κ επιθετα σας αλλαξαμε και διωξαμε πολλους απο εσας κ.α. η Ιστορικη αληθεια ειναι μια :Μ α κ ε δ ο ν ε ς δ ε ν εισασταν π ο τ ε
      *κ ευχαριστημενοι να ειστε που σαυτο το ''κρατος'' κανουν εργοστασια της Δ(ημοσιας).Ε.Η. και σας ταίζουν.
      **Αυτοι που σας πουλανε τον παπα για ''Μακεδονικη'' διαλεκτο κ.α. κοιταξτε τους καλυτερα.....Μηπως πλουτισαν ξαφνικα?????Μηπως πλουτιζουν στις πλατες αγραματων-ανιστοριτων συγχωριανων??????

      Διαγραφή
    3. Είναι προφανές ότι αυτή η πολιτική εξυπηρετούσε την ενίσχυση του εποικισμού της Μακεδονίας με ξένους πληθυσμούς, για να αλλοιωθεί ακόμα περισσότερο η σύνθεση του πληθυσμού σε βάρος των Ντόπιων. Είναι το τελευταίο στάδιο μιας πολιτικής που άρχισε τη δεκαετία του 1910. Και τότε το κράτος των Αθηνών έστειλε την πλειοψηφία των προσφύγων στη Μακεδονία για να αλλοιώσει τη σύνθεση του πληθυσμού της σε βάρος των ντόπιων.

      Διαγραφή
  7. ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ-ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙΓΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!!!!!!!!!!! Αντι να ασχολειστε με τα προβληματα που μαστοιζουν την περιοχη μας και να κανετε εστω προσπαθειες για την επιληση αυτων,σας α γ χ ω ν ε ι γιατι δεν αντιδρουν οι τοπικοι συμβουλοι της Μελιτης,Η που κρυβονται κτλ.Αλλα πραγματα,πρεπει να σας αγχωνουν ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!Συγχαρητηρια στον κο Ζεμπεριδη για την επιστολη που ετοιμασε ο ιδιος προσωπικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ κ' ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤOYΣ.

    AΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ...
    ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ? ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΣΙΣΤ ΠΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κΟ Ανστασιαδη ...ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ----------
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!

    ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕς ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΝΤΟΥΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕς ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΑΛΑΙΩΘΕΝ...ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΤΟΥΡΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...ΣΤΟΑ ΤΗΝ ΣΤΟΑ...
    ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ''ΤΟΞΑ'' ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (δες Ρηγα..)


    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΩΒ!
    ----------------------------------------------
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!
    -------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικοί σου συμμετείχαν; Περιμένω να μάθω...

      Διαγραφή
  10. Ο τελευταίος θέλει ψυχίατρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπήκε άλλος ενδιάμεσα,συγγνώμη.
    Ψυχίατρο θέλει ο 5:42!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μακεδονικός Αγώνας, ο αγώνας των Ελλήνων την περίοδο 1904- 1908, που ξεκίνησε ως αντίδραση στα επεκτατικά και αφομοιωτικά ως προς τη Μακεδονία σχέδια των Βουλγάρων. Πολλοί ήταν οι Πόντιοι που συμμετείχαν στο Μακεδονικό Αγώνα, είτε επώνυμοι είτε ανώνυμοι. Στους επώνυμους συγκαταλέγονταν οι μητροπολίτες Γρεβενών Αιμιλιανός Λαζαρίδης και Κορυτσάς Φώτιος Καλπίδης, καθώς και ο ναύαρχος Γεώργιος Κακουλίδης, ο στρατηγός Νεόκοσμος Γρηγοριάδης κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.........ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ...

      Διαγραφή
  13. Ο Κος Ασλάκοφ τα λέει αυτά γιατί οι δουλειές του στην Αχλάδα έπεσαν έξω και επειδή δεν έχει από που να πάρει χρήματα τα λέει αυτά για να ακούσουν οι γείτονες (γιατί για εμάς είναι γείτονες)μπας και του ρίξουν κανένα κόκαλο.Αυτοί είναι οι σύγχρονοι Μακεδόνες που στα δύσκολα κρύβονται και στα εύκολα φανερώνονται.Καιρός είναι που κάποιοι απο την Μελίτη ξύπνησαν και δεν ανέχονται ο Κος των 100 ψήφων να κάνει κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατ αρχήν ο ASLAΚOV δεν είναι "Μακεδόνας" όπως θέλει να λέει και να αυτοπροσδιορίζεται "εθνικά"!
    Αν είναι να μας πει τι σημαίνει στη όποια "μακεδονική" γώσσα το όνομά του!Δεν μπορεί κάτι σημαίνει!
    Άντε έστω οτι είναι!...αφού τοσο πολύ το θέλει!Να μας πει λοιπόν σε ποιά φυλή των "Μακεδόνων" σαν αυτούς που ζούν π.χ.στην Μπίστριτσα ή στο Κράβαρι ή έστω στην Πελαγονία τελικά...σε ποια φυλή αυτών των "Μακεδόνων" ανήκει μια και θεωρεί το εαυτό του ομόαιμό τους;ξέρει ή ΝΑΙ ή ΟΧΙ!γιατί εάν δεν ξέρει τότε κάτι συμβαίνει με την όποια "μακεδονικότητά" του!Αλλά επειδή είμαι ρατσιστής και δεν έχω κανένα πρόβλημα!δεν τον "βλέπω" να ανήκει αιματολογικά στους όποιους Μακεδόνες με ή χωρίς εισαγωγικά!Πολύ σκούρος είναι έστω και για να είναι απλά βαλκάνιος!έχει κάτι το ασιάτικο στο αίμα του που του βγαίνει στο δέρμα δεν είναι και τόσο "καθαρός" εθνικά!...τώρα αυτό έχει τόση σημασία όση όταν λέμε ότι υπάρχουν σήμερα και μαύροι σουηδοί άντε νερό..να γίνει αφού όμως θέλει να είναι ας είναι!αλλά να μας πει σε ποια φυλή των όποιων Μακεδόνων ανήκει!
    Αν δεν ξέρει εκθέτει με την ασχετοσύνη του την ίδια την φυλετική οικογένειά του που τόσο θέλει να "υπερασπίζεται"!ας μάθει που ανήκει και μετά σιγά σιγά θα βρεί και την αληθινή ονομασία του έθνους του!Και να την βροντοφωνάξει!Γιατί ονομασία για αυτό το έθνος υπάρχει αλλά αυτός και οι όμοιοί του την αρνούνται επίμονα!Γιατί;μήπως ντρέπονται;Έχει πλάκα να είναι τόσο αστοιχείωτοι και αμόρφωτοι που δεν ξέρουν ποιά ήταν η εθνική και φυλετική ονομασία των προγόνων τους το 1200 μ.Χ. για παράδειγμα!η οποία δεν μεταβλήθηκε και σαφώς παραμένει η ίδια!Τι άλλαξε δηλαδή και ξαφνικά δηλώνουν όλοι αυτοί οι τύποι"Μακεδόνες"!Από που ως που;
    Πάντως Βούλγαροι δεν είναι!αυτό είναι σίγουρο ή δεν είναι;Θεός φυλάξει δηλαδή αν συμβαίνει κάτι τέτοιο!εκείνοι ήταν όλοι μογγόλοι σχιστομάτηδες και λίγο κιτρινοκαφέ στην φάτσα και στο δέρμα αν και θα μου πεις μέσα στην ψυχούλα όλων αυτών της αυτής "σέχτας","φτερουγίζει" η μπουγάρσκα τρικολόρε με το λιονταράκι που πυγμαχεί!αλλά ΟΧΙ ρε παιδιά δεν είναι βούλγαροι οι άνθρωποι!κάτι είναι αλλά μόνο αυτοί δεν ξέρουν!αλήθεια γιατί δεν το ξέρουν;
    Ποιος τους το κρύβει και τους εκθέτει έτσι στα μάτια όλων και σπάει πλάκα μαζί τους ο κόσμος;....απορώ πως το ανέχονται!
    Πάντως ο Ασλακ-οφ μου είναι εξαιρετικά συμπαθής!
    Αλλά και συ ρε "μπλάκ" ασχολήσου λίγο περισσότερο με το να βρεις τι είσαι!το "μακεδόνας" δεν σου πάει εκτός αν είσαι καραμπινάτος Έλληνας οπότε δικαιούσαι να αυτοαποκαλείσαι έτσι αλλά εκείνο το "μπλάκ" είναι που πάλι τα χαλάει όλα!το -οφ δεν έχει και τόσο σημασία ποτέ δεν είχε!εδώ οι μισοί -"οφ" είναι!και μάλιστα καραμπινάτοι έλληνες π.χ."Αβέρωφ" ας πούμε!-εφ να μην είσαι!Εκεί υπάρχει θέμα!όλα τα άλλαδιορθώνονται!όλα όπως τα -σκι -βίτς -σλι -ατς -ετς -ακης -πουλος -δης -ης -ας -ος -ες -ου κ.λ.π. Το –εφ δύσκολα!!!αν έχεις -εφ τότε έχεις σίγουρα θαμένο προ-προπροπάππου στη Μογγολία!Χέσε μέσα κατάσταση!Δεν είσαι καν Ευρωπαίος!πόσο μάλλον ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ!
    Αυτός λοιπόν σε-εφ δεν είναι!γιατί λέγεται ASLAKOV!
    είναι σε-οφ!
    Πρέπει όμως μας πει τι σημαίνει επιτέλους το όνομά του!τι φοβάται!έχει πλάκα ρε να μη ξέρει!αλλά που ξέρεις μπορεί να μην είναι καν "μακεδονικό" ή "μακεντόνσκο" και να έχει ένα ακόμη πρόβλημα ο άνθρωπος μην εκτεθεί από κάτι τέτοιες λεπτομέριες!πάντως στην Αγγλική Assluck-of θα σήμαινε "τύχη του κόλου-τέλος" ή "κολοφαρδία τέλος" "γκαντεμιά" δηλαδή στη σύγχρονη αργκώ!έχει γούστο να είναι απομεινάρι από τις σταυροφορίες εκείνων των τουρκοσύριων αχθοφόρων των ιπποτών του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου[να τα πάλι τα λιοντάρια σε έμ-βλημα!]Πέρασε από δω προς Δυράχιο τότε ένα τάγμα ιπποτών στην επιστροφή!Αρρώστησαν όλοι μόλις πάτησαν στην δυτική Πελαγονία..δεν έφτασαν όλοι στην Αγγλία μόνο 12 και μόνο οι ιππότες!αχθοφόρος κανείς!έχει γούστο!λες?
    Μια μετάφραση του ονόματος από κάποιον θα ξεδιαλύνει πολλά ιστορικοφυλετικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To KEMPAP einai eliniko to KANTAIFI einai eliniko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Χριστός είναι έλληνας και η Παναγία ελληνίδα....καΙ αΝ ΠΑΡΑτηρησεις ΠΡΟσεκτικΑ τΟ ΣΥΜΠαν ειναΙ ΓΑΛανολΕΥΚο

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.